Naslovna VESTI Monopoly: Cats VS Dogs: Nova verzija čuvene igrice obradovaće sve ljubitelje kućnih...

Monopoly: Cats VS Dogs: Nova verzija čuvene igrice obradovaće sve ljubitelje kućnih ljubimaca!

0
monopoly petface

Mačke i psi, to je vekovno rivlastvo koje nikada ne prestaje. Jedna od prvih izreka koju shvatimo u životi jeste „vole se kao pas i mačka“. Ali sada imamo jednu igru, svima dobro poznatu koja je napravila verziju u kojoj se mačke takmiče sa psima ili obrnuto 😉

Kompanija za igračke i društvene igre kreirala je novu verziju legendarne društvene igre Monopol na tabli za igranje kako bi rešila ovaj spor, a mi ekskluzivno otkrivamo novi izgled izdanja.

PROČITAJTE I:

Komšija mu ostavio poruku: “Pas vam je dosadan”, a odgovor je postao pravi hit!

Monopoly: Cats VS Dogs, je dizajnirana da se igra u timovima. Igrači biraju između dva tima Team Cat ili Team Dog, a zatim se takmiče na tabli. Umesto da kupuju nekretnine i putuju tablom kako bi što više stvari kupili i zaradili više novca kao u klasičnom Monopolu, ovde timovi sakupljaju zanimljive nadimke i osobine, veštine kao što su majstor trikova ili najbolji pozer. Ekipa koja ima najviše skupljneih ovakvih stvari pobeđuje.

monopoly petface

Igra će uključivati nove vrste tokena, kartica i novca dizajniranih isključivo za novu verziju ove čuvene društvene igre poznate u celom svetu.

Monopoly: Cats VS Dogs će se naći na leto u prodavnicama u svetu, ali i na platformi Amazon tako da će se i naša publika moći obratovati ovakoj igrici.

Kako vam se čini ova igrica? 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.