Naslovna VESTI MAČKE MOŽE LI OKRUTNIJE: Mače je ostavljeno u kesi, u parku, sa prelomima!...

MOŽE LI OKRUTNIJE: Mače je ostavljeno u kesi, u parku, sa prelomima! (VIDEO)

0
moze li okrutnije petface

Zamenik Benet Dilon iz odseka šerifa okruga Monro u Indijani je bio u rutinskoj patroli rano ujutro, prošle srede kada je dobio poziv za spasavanje života.

Kada je stigao u lokalni park, Dilon je primetio vreću za smeće pažljivo ostavljenu na zemlji, u kojoj se nalazila mala životinja u očajničkoj potrebi za pomoć.

DRUGA ŠANSA: 21-ogodišnja mačka dobila još jednu priliku za život

Posle provere kese, zamenik je video da se unutar nje nalazilo mače koje su ostavili da umre u mraku na veoma surov način. Da Dilon nije pronašao napuštenu životinju, šanse za njeno preživljavanje bi bile veoma male i teško je reći, ali postojala je mogućnost da ni tog dana ne vidi zoru.

moze li okrutnije petface

-Mače je jedva disalo i bila je krvava oko očiju i ušiju, a zamenik Dilon ga je izvadio iz kese i umotao u ćebe, napisalo je šerifovo odeljenje u svom postu.

Tada je počela drama i velika borba za život mačeta.

Dilon je odvezao bolesno mače u veterinarsku stanicu Arlington Heights, gde su veterinari otkrili mnogo bolesti sa kojima se maca bori. Mada je njeno stanje bilo teško, spasioci mačeta su odbili da ga se odreknu.

SREĆAN KRAJ: 18 godina stara mačka, koja je ostavljena na ulici, našla novi dom

-Ispitivanja su otkrival traumu glave, anemiju i mnoge prelome, njena budućnost je bila neizvesna. Ali neverovatno predano osoblje klinike je uložilo mnogo truda, energije i ljubavi kako bi spasili njen život, napisala je bolnica na svojoj stranici.

Iako nisu verovali da će mače preživeti, uspelo je da preživi.

moze li okrutnije petface

Mala mačka, koja se sada zove Leni, pokazala se kao veliki borac.

Prošlo je samo nedelju dana od kada je spasen sa ivice smrti, a Lenijevo stanje se značajno popravilo, na veliko zadovoljstvo onih koji su je spasili.

-Ne samo da je Leni preživeo, već se odlično oseća i izgleda, napisalo je odljenje šerifa.

Vlasnici su se odselili, a mačku su OSTAVILI U KUĆI!

Biće potrebno vreme da se Leni u potpunosti oporavi, ali je to proces u kojem neće morati da se bori sam. Sve dok ne pronađe svoj stalni dom, mačka se nalazi kod jednog od Dilonovih kolega, što je još jedan prelep gest humanosti ljudi prema ovom mačetu.

-Odlično obavljen posao, svi su ponosni na vas, napisalo je šerifovo odeljenje.

moze li okrutnije petface

Ovi policajci su pokazali, na primeru spasavanja mačeta iz parka i okrutnog načina na koji je bio odbačen, da su ponos svojih građana.

Svaka čast momci, sada vam se svi dive 😀

ZANIMLJIVOST: DA LI MAČKE IMAJU SEDE DLAKE?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.