Naslovna VESTI PSI MUŠKARCI SA PSOM mnogo PRIVLAČNIJI ŽENAMA, pokazuju istraživanja!

MUŠKARCI SA PSOM mnogo PRIVLAČNIJI ŽENAMA, pokazuju istraživanja!

0
muskarci sa psom petface

Svaka peta žena se izjasnila da su joj privlačniji muškarci koji imaju psa, pokazala su istraživanja kompanije Not on the high street iz Velike Britanije.

U istraživanju je učestvovalo preko 2.000 pripadnica lepšeg pola, a pokazalo se da su muškarci sa psima kućnim ljubimcima, privlačniji od onih koji imaju veliku platu ili kuću. Ovaj odnos privlačnosti, muškaraca sa psima i ljudima sa velikom platom ili kućom je takav, da su ljudi sa psima dva puta privlačniji od ovih drugih.

NOVO istraživanje rastužilo vlasnike kućnih ljubimaca!

Što se ostalih kategorija tiče, svaka dvadeseta žena voli muškarca u markiranoj odeći, a svega šest odsto preferira momke sa skupim automobilom, prenosi Vijesti.

muskarci sa psom petface

Za razliku od žena, muškarcima je najvažnije da uz ženu mogu da se opuste. Takođe, prilikom prilaska ženi oni se drže starog, dobrog recepta flertovanja, pogleda očima. Muškarcima su komplimenti jedan od glavnih oružja za osvajanje žena, navodi se u rezultatima istraživanja.

NOVO ISTRAŽIVANJE: Vlasnici sa psima godišnje prepešače 1.600 kilometara!

-Muškarci i dalje imaju najviše poverenja u stare metode. Žele da sa svojom potencijalnom partnerkom ostvare kontakt očima i tako da vide da li joj se sviđaju. Lepo je što takve tehnike u doba moderne tehnologije ne izumiru, poručili su iz britanske kompanije.

Ipak ostaje najupečatljivije da su žene u Velikoj Britaniji više opredeljene za muškarce sa psom kao kućnim ljubimcem, nego za muškarce sa nekim drugim karakteristikama. Psi su jako zahvalni kućni ljubimci iz mnogo razloga, a ovo je još jedan koji će muškarce koji nemaju psa baciti na razmišljanje.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDok je njegova vlasnica bila u bolnici, zdravstveno stanje mu se ozbiljno POGORŠALO!
Sledeći tekstBRANISLAVA ANTOVIĆ: Srećka sam udomila sa ulice i to je jedna od najboljih odluka u mom životu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime