Naslovna VESTI MAČKE „MUST HAVE“: Nabavite svojoj ljubimici PARFEM ZA MAČKE!

„MUST HAVE“: Nabavite svojoj ljubimici PARFEM ZA MAČKE!

0

Održavanje lične higijene za mačke predstavlja prioritet neretko veći i od utoljavanja gladi. Prepoznatljive po lickanju svoje dlake, ove graciozne krznašice ne podnose nečistoću na svom telu. Ipak, vlasnici ljubimica ne mogu u potpunosti da im prepuste svu brigu o higijeni, stoga im pomažu na razne načine – češljanjem krzna, kupanjem, šišanjem, pa i skraćivanjem kandžica kada je potrebno.

U skladu sa tim, kozmetički preparati namenjeni ljubimcima dostižu veliku ekspanziju, kako u svetu tako i kod nas. Vlasnici su sve upućeniji u različite vrste šampona i regeneratora za vlažno kupanje, kao i sprejeva i preparata za suvo pranje i čišćenje kože i dlake njihovih krznašica. Svi ovi preparati su izuzetno prijatnog mirisa i vaše ljubimice i ljubimce učine neodoljivo mirišljavim nakon upotrebe.

Ukoliko pripadate onoj grupi koja uživa u mirisnim notama u svom domu i privlači vas ideja o tome da vaša maca svakoga dana miriše sveže i čisto, imamo dobre vesti za vas. Parfemi napravljeni specijalno za mace pre nekoliko godina pojavili su se na svetskom tržištu, ali i kod nas. I pre nego što neki od vas zgranuto „isključe“ ovu vest, dozvolite da dodamo da su ovi preparati dokazano neškodljivi za ljubimce. Naravno da njihova formula nije identična onoj za ljudsku upotrebu. Oni zapravo predstavljaju bezalkoholnu mirišljavu vodicu koja se izjednačava sa prirodnim uljima mačke. Izuzetno su laki za upotrebu i dovoljna je sasvim mala količina da vašem ljubimcu, odnosno ljubimici povrati svežinu i učini da odiše čistoćom.

Ono što je važno da naglasimo i što treba shvatiti kao ozbiljno upozorenje jeste da na vašim macama nikako i nikada ne upotrebljavate vaš lični parfem, jer bi posledice mogle da budu krajnje ozbiljne.

Umesto toga, posetite neki bolje opremljeni pet šop i potražite policu sa parfemima za ljubimce. Ukoliko vas plaši da vam se miris neće dopasti, ili se pak onaj koji odaberete ne svidi vašoj maci, ne brinite. Ponuda je šarenolika. Od cvetnih mirisa jasmina, irisa i jorgovana, preko orijentalnog ćilibara, mošusa i raznih začina, pa sve do skladnog i umirujućeg belog cveća irisa – sigurno ćete naći ono što vama odgovara.
Luksuz ili nešto drugo tek ovi proizvodi uveliko osvajaju tržište i ulaze u domove vlasnika maca širom sveta. Stoga, ukoliko želite da idete u korak sa svetom, ili vas jednostavno privlači  ideja o mirišljavoj ljubimici, treba samo da odaberete miris po vašem ukusu i raspršite ga po njenom krznu. I naravno – pripazite na oči.  

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAŽNJA: Krpelj je “online”!
Sledeći tekstHITNE INFORMACIJE O ZLOSTAVLJAČU: Upucali psa u Kraljevu, pa ga doneli ispred kapije vlasnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime