Naslovna VESTI PSI NA IVICI ŽIVOTA JE BACILI U KANTU: Radnici su je spasili TRENUTAK...

NA IVICI ŽIVOTA JE BACILI U KANTU: Radnici su je spasili TRENUTAK PRE NEGO ŠTO JU JE KAMION SAMLEO! (VIDEO)

0
na ivici zivota petface

Dva radnika gradske čistoće iz Bradentona, na Floridi pronašli su šestomesečnog pit bula, ženkicu Dejzi u smeću ispred jedne prodavnice u tom mestu. Dok su išli sa kamionom gradske čistoće, koji melje smeće, i praznili kante u njega, pronaši su u jednom kontejneru psa.

Zapravo, šta se zbilo sa ovim psom. Psa je ubačen u kamion, jer ga nisu videli u smeću, pa je nekako nakon izbacivanja izmileo pre nego što ja je mlin u kamionu uhvatio, i radnici koji su ga primetili, odmah su ga izvadili iz kamiona. 

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Dejzi je bila bačena u kantu, bila je vidno potresena, dehidrirana i gubila je ravnostežu, što je bilo mogući znak vrtoglavice. Radnici su Dejzi izvukli na sigurno i dali joj vode i pomogli joj da se malo stabilizuje, a nakon toga je odveli u kancelariju šerifa okruga Manatee. 

Pogledajte ovaj neverovatan video, gde Dani i Ahrel pomažu unesrećenoj životinji koju su zatekli. Oni vidno nisu mogli da veruju u ono što im se dogodilo i ono što je ispalo iz kante. 

Za sada policija pokušava da pronađe krivce za ovakvo Dejzino stanje i za ovakvo zanemarivanje, kao i za to što je neko ostavio bespomoćnnog i zanemoćalog psa u kantu, da ga kamion za smeće, praktično ubije. 

Za sada je Dejzi u prihvatilištu koje joj pomaže da se oporavi, povrati snagu i poverenje u dobre ljude.

 I dalje se pitamo da li je moguće da je ovo neko uradio?? 🙁

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVI “NASILNICI” POMAŽU ŽIVOTINJAMA: Jedna bajkerska organizacija je spasila BEZBROJ UGROŽENIH ŽIVOTINJA! (VIDEO)
Sledeći tekstKOSTUR IZ ZAJEČARA: Baz nas očajnički moli za pomoć, NJEGOVA DIJAGNOZA SE NE ZNA, ali on kopni svaki dan! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime