Naslovna VESTI PSI HIT: Ovaj pas svakog dana čeka svog vlasnika na jednom NEOBIČNOM MESTU!

HIT: Ovaj pas svakog dana čeka svog vlasnika na jednom NEOBIČNOM MESTU!

0
na neobičnom mestu petface

Psi se obično obraduju kada vide svog vlasnika i na različite načine proslavljaju njegov dolazak kući, čak i ako je vlasnik otišao samo do prodavnice, oni ga čekaju na neobičnom mestu. Neki skaču, neki radosno laju, a ovaj pas sa krova kuće posmatra svog gazdu i pozdravlja ga kad god se vrati.

Vlasnik kaže da nisu imali pojma da se to dešava sve dok ga jednom komšije nisu upozorile na to šta pas radi kada ga nema kući. Pas po imenu Muri iznenadio je komšije, koje su se uplašile kada su ga videle na krovu kuće. Komšije kažu da je trčao po krovu prilično brzo i da se spuštao do ivice tako da su bile u strahu da ne padne i ne povredi se.

pas čeka vlasnika petface

Kada je vlasnik ugledao svog psa na krovu prvo se iznenadio, zatim i zabrinuo. Kada je uspeo da ga odvede sa krova potražio je prolaz kuda se Muri popeo na krov i zablokirao ga. To je potrajalo cela tri dana. Zatim je pas pronašao novo mesto, što su vlasnici prihvatili i na kraju im je postalo i smešno.

NAJNOVIJA VEST: Spasio je na desetinu ljudi iz zemljotresa, a noćas je OTROVAN!

Vlasnik kaže da Muri stalno stoji na krovu i razgovara sa prolaznicima, a kada oni svrate da ih upozore nastoje da se ponašaju šokirano iako znaju o čemu se radi.

pas se obraduje vlasniku

Tako se ovaj pas veseli svom vlasniku i uvek ga čeka na svojoj osmatračnici.

Psi su sposobni da na različite načine izvode akrobacije, da se igraju sa loptom, da skaču i preskaču prepreke, ali je prava retkost da se pas popne na krvo kuće i tu sačeka svog vlasnika. Ovakva scena ume da uznemiri slučajnog prolaznika, a vlasnik ne može da objasni ovu pojavu. Šta više, vlasniku je teško da pronađe način da svog psa odvoji od krova i tako kad god pokuša sa mu zabarakadira prolaz psa pronađe novi. Tako on bdi nad celim svojim gradom na osmatračnici koju je sam pronašao.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.