Naslovna VESTI PSI NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME – Slučajno spasavanje (VIDEO)

NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME – Slučajno spasavanje (VIDEO)

0
NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME

Lujan Videla se sa svojim dečkom zaista našla na pravom mestu u pravom trenutku. Naime, ovaj mladi par je tokom šetnje ugledao psa na ulici i odlučio da mu pomogne.

Priča se dešava u Argentini. Lujan se sa svojim dečkom vraćala njihovom domu kada su na ulici videli psa koji je izgledao izuzetno tužan i iscrpljen. Izgledalo je da pas sedi i čeka vlasnika. Prišli su mu u pokušaju da mu pomognu tako što će mu praviti društvo. Međutim, vreme je prolazilo a vlasnik se nije pojavljivao.

I tada je usamljeni pas učinio nešto neverovatno. Ustao je i dao znak Lujani da ga prati. Lagano se odšetao do ulaza u jednu zgradu i tu seo. Na vratima ih je dočekao neverovatan natpis: „držite psa van“.

NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME

MONSTRUM – Pse dresirao za borbe sa DIVLJIM ŽIVOTINJAMA

Lujana i njen dečko su počeli da se raspituju po okolini i saznali da je napušteni pas imao vlasnika, jednog starijeg čoveka. Svi su pretpostavljali da je vlasnik ili umro ili da je morao da se preseli. Tužni pas po imenu Bruno je ostao sam, na ulici. Svi su potvrdili da je stalno pokušavao da se vrati svom domu i da je bio neverovatno zbunjen što mu nije dozvoljen ulazak u zgradu.

Pogledajte kako je izgledalo ovo “slučajno spasavanje”.

Potrešeni ovom pričom, Lujana i njen dečko su odlučili da Brunu obezbede novi popčetak. Odveli su ga svojoj kući. Posle nekog vremena Bruno je počeo da se oporavlja od tuge za bivšim vlasnikom. Postajao je sve otvoreniji i činilo se da je najzad našao novi dom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Međutim, Lujana nije mogla dugo da ga zadrži i pokrenuta je akcija novog udomljavanja ovog neverovatnog psa. Nedugo potom, komšija koji je živeo preko puta starog Brunovog doma se javio i uzeo psa kako bi se trajno brinuo o njemu.

NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME

HEROJ – Novi Noe ili običan čovek koji je pomogao?

Bruno je sada u novom domu i to u blizini starog. Srećan je sa novim vlasnikom. Lujana i njen dečko često dolaze da ga vide i da provedu vreme u zajedničkim šetnjama.

Izvor: theanimalrescuesite  Foto: FACEBOOK /LUJAN VIDELA

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHEROJ – Novi Noe ili običan čovek koji je pomogao?
Sledeći tekstSTRAVA NA FARMI LISICA – OSTAVLJENE DA UMRU OD GLADI!!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime