Naslovna VESTI PSI NA STOTINE PASA IZGUBILO ŽIVOT, aktivisti pokušali da ih spasu, NISU USPELI!...

NA STOTINE PASA IZGUBILO ŽIVOT, aktivisti pokušali da ih spasu, NISU USPELI! (VIDEO)

0
na stotine pasa petface

Grupa aktivista za prava životinja u Kini dobila je informaciju o krijumčarenju pasa za lokalni festival psećeg mesa. Psi su bili ili napušteni ili su ukradeni kućni ljubimci. Bez oklevanja i gubljenja vremena, aktivisti su krenuli u sukob sa trgovcima pasa, u nadi da će spasiti pse. 

Kada su stigli aktivisti su zatekli neverovatnu scenu. Policajci su ih zamolili da ostanu po strani dok oficiri za karantin završe sa obavezama oko pasa. Kasnije su shvatili da su ti oficiri za karantin zapravo bili prerušeni trgovci psima. Policajci su izignorisali zakon i dozvolili da se psi odvedu bez odgovarajuće dozvole i provere njihovog vlasništa.

PROČITAJTE I:

Kinezi pripremaju „najužasniji festival psećeg mesa“, komentari u Srbiji su: „Šta se nas to tiče“!

Kada su aktivisti uložili protest, policajci su ih udaljili. Spasioce su čak i fizički napali. Dva kamiona su dobila dozvolu za festival i to je zapečatilo sudbinu velikog broja pasa tog dana. Aktivisti su uspeli da spasu tri psa, ali do kraja dana su ostali poraženi.

Ovo je još jedna priča da se podigne svest o tome koliko je značajno brinuti se o pisma i o tome koliko su psi širom sveta zlostavljani. Ove scene su veoma teške za gledanje, a šta drugo reći. Potrebno je pogledati koliko god je teško i neverovatno. 

Ne smemo okretati glavu!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.