Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Da li je ovo zaista najlepši pas na svetu?

Da li je ovo zaista najlepši pas na svetu?

0
na svetu petface

Luk Kavanag je oduvek smatrao da je njegova Tea, avganistanski hrt, isuviše lepa da bi provodila vreme samo kod kuće. Smatrao je da bi njena lepota i duga crna dlaka trebalo da budu cenjeni. Ali bez obzira na to što je uviđao njenu lepotu, bio je iznenađen kada je Teina fotografija na društvenim mrežama bila šerovana ČAK MILION PUTA i tako “dobila titulu” najlepšeg psa na svetu!

na svetu petface– Pretpostavljam da je ljude najviše privukla njena duga svilenkasta dlaka u kombinaciji sa njenim prefinjenim izgledom i držanjem, ali Tea je i inače takva, Kavanag je rekao lokalnim medijima.

Nakon što je Tea postala senzacija na instagramu, počela je da dobija i ponude za kampanje velikih kompanija za kućne ljubimce.

Pročitajte još: FOOLEE predstavlja 10 rasa pasa sa najdužom dlakom

– Čak i naše šetnje vikendom privlače mase ljudi. Ona se pravi da ne voli toliku pažnju, ali zapravo to obožava, kao i svaki super model. Ali osim ponekog poslića tu i tamo, Tea je već u penziji, ističe Kavanag.

na svetu petfaceTein vlasnik kaže da je došao do te tačke kada više nije mogao da provodi toliko vremena sređujući Teu i vodeći je na izložbe, jer ga je to odvajalo od porodice. Danas, ovaj otac dvoje dece fokusiran je na svoja dva stafordska terijera, s obzirom na to da je održavanje njihove kratke dlake mnogo lakše i oduzima mnogo manje vremena prilikom pripreme za izložbe. Naravno, Tea je i dalje njegova mezimica.

Pročitajte još: FOOLEE FURMINATOR: 4 koraka do zdravog i negovanog krzna vašeg ljubimca!

– Imam veoma specijalan odnos sa Teom i delili smo dug vek divnih trenutaka zajedno, zaključio je vlasnik predivnog avganistanskog hrta.

Ako ste i vi vlasnici dugodlakih lepotana i lepotica i želite da obezbedite svom ljubimcu najbolju negu, naša preporuka je Furminator FoOlee. Sa ovim furminatorom ćete ukloniti otpalu dlaku i poddlaku vašeg mezimca, smanjiti njegovo linjanje, a samim tim sprečiti i nakupljanje dlaka po nameštaju, garderobi i tepisima.

na svetu petfaceFurminator FoOlee – jer vaš ljubimac zaslužuje najbolje! 🙂

Prethodni tekstOVO JE ZABAVA? Klinci psa umočili u lepak, gađali ga blatom i ostavili da ugine!
Sledeći tekstDVOJAC SA ZELENOG VENCA: Vanja i njegov haski Haki – ulični svirači – zabavljaju Beograđane!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime