Naslovna VESTI MAČKE NAAAJVEĆE SRCE – OVA DEVOJČICA je spasla mače koga su se svi...

NAAAJVEĆE SRCE – OVA DEVOJČICA je spasla mače koga su se svi GADILI!

0
Devojčica spasla mače

Gulumser, jedan ulični mačak iz Instanbula u Turskoj je imao veoma težak život. Zbog svog izgleda niko nije želeo ni da mu priđe i on je živeo život prepun muka. Sve dok se nije pojavila devojčica koja ima naaajveće srce na svetu.

Devojčica spasla mače

Sedmogodišnja devojčica je jednog dana čula bolne jauke iz jednog kontejnera za smeće. Kada je prišla i pogledala unutra videla je preplašeno mače zastrašujućeg izgleda. Nju, za razliku od mnogih sugrađana neobičan izgled Gulumsera nije uplašio niti odbio. Odmah je odlučila da ga skloni i da ga odvede svom domu.

Pročitajte i ovo: BIO BIH USAMLJEN BEZ TEBE – Dečak beskućnik dao psu ime po svom nestalom bratu!

Devojčica spasla mače

Kao i mnoge druge ulične životinje, i ovo mače je imalo težak život. Kako je preživeo, to samo on zna. Tražio je i vapio da mu neko pomogne ali ljudi, čim bi ga pogledali, odlazili su. Bio je osuđen na sporu smrt u samoći i tuzi.

najveće srce

Pročitajte i ovo: NA IVICI SUZA: Reakcija napuštenog psa kada je shvatio da je pomoć stigla

Otac devojčice ogromnog srca je lekar i kada je video kakvog ljubimca je njegova ćerka donela kući ni jednog trenutka nije oklevao. Odlučio je da pomogne i tako je započelo dugo putovanje ka oporavku i neverovatnoj transformaciji.

Devojčica spasla mače

Uz puno ljubavi, nege i terapije, Gulumser se postepeno oporavljao. Bio je pun hrabrosti i odlučnosti da izdrži brojne rekonstruktivne intervencije i danas je neprepoznatljiv. Ljubav, pažnja i nežnost koju mu je poklonila njegova malena prijateljica su bili presudni. Ona ga se nije uplažila, nije okrenula glavu i otišla nego je dokazala da ima naaajveće srce na svetu.

Izvor:  animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONE SU PRAVE JUNAKINJE – Stjuardese prekršile protokol kako bi spasle život malom buldogu!
Sledeći tekstSTRAVIČNE slike o 12 GODINA provedenih na lancu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime