Naslovna VESTI PSI NADA UMIRE POSLEDNJA – Pas ubijene novinarke i dalje čeka.

NADA UMIRE POSLEDNJA – Pas ubijene novinarke i dalje čeka.

0
Pas čeka ubijenu vlasnicu

Niko više ne može da sumnja da su psi najodanija stvorenja na našoj planeti. Oni će uraditi sve kako bi zaštitili ili pomogli ljudima. Naravno, vernost se ne ogleda samo u zaštiti, neretko, psi mesecima pa i godinama čekaju svoje ljude da se vrate kućama.

Pas čeka ubijenu vlasnicu

Ovaj pas je još jedan dokaz da kod pasa nada umire poslednja. Njegova vlasnica je ubijena u jednom od ne tako retkih napada na novinare u Meksiku. Novinarka, koja je poslednjih meseci svog života dobijala mnogobrojne pretnje zbog svojih tekstova  korupciji nije uspela da izbegne smrtonosni napad. Njen pas je ostao sam.

Pročitajte i ovo: NAJBOLNIJA PRIČA O LJUBAVI – Ostali su porodica do Norinog poslednjeg daha!

Ipak, on ne odustaje. Uporno, kao da ne veruje da se žena nikada neće vratiti, sedi i čeka ispred vrata nekada zajedničkog doma. Neke komšije koje su šokirane okrutnim ubistvom ali i potrešene sudbinom psa pokušavju već nedeljama da ga sklone i nađu mu odgovarajući dom. Međutim, on odbija da napusti mesto na kojem je doživeo najsrećnije trenutke svog životom sa osobom koja mu je bila najveći prijatelj.

Pas čeka ubijenu novinarku

Ubitva novinarau Meksiku nisu retkost. Nedavno je generalni direktor nezavisnog internet portala CGNoticias, Kordero Garsija samo pukom srećom izbegao smrt plaćenog ubice. Naime, ubici se metak zaglavio u cevi prilikom pokušaja ubistva. Prisutni građani su uhvatili napadača i zadržali ga do dolaska policije koja ga je uhapsila. Samo u jednom mesecu, u Meksiku su ubijena 4 novinara!

Pročitajte i ovo: PROLEĆE JE TU – Mačke su DOLETELE nazad!

Pas čeka ubijenu novinarku

Nadamo se da se to više neće događati. Previše je smrti i tragedije na ovoj našoj planeti. Iza ubijenih ostaju beskrajno tužna deca, porodice ali i mnogobrojni ljubimci koji često ne umeju da se izbore sa tugom.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPROLEĆE JE TU – Mačke su DOLETELE nazad!
Sledeći tekstNIKADA GA NIJE ZABORAVIO! – Policajac SPASAO zlostavljano štene, a onda ga i USVOJIO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime