Naslovna VESTI PSI TUŽNA PRIČA, NADAMO SE SREĆNOM KRAJU: Majka otrovana, za sobom ostavila četiri...

TUŽNA PRIČA, NADAMO SE SREĆNOM KRAJU: Majka otrovana, za sobom ostavila četiri bebe! (VIDEO)

0
nadamo se srecnom kraju petface

Dve godine su u smeštaju. Majka otrovana, za sobom ostavila četiri bebe, ne starije od 5, 6 nedelja, dva dečaka i dve devojčice. Petra, Rea, Čoko i Loko. 

-Nisa zaista imala gde i javila se Suzana da će plaćati sve što treba do njihovog udomljenja, a tada sve sto je trebalo je 80 evra za njih četvoro mesečno, kaže Svetlana iz Udruženja Zoi iz Ugrinovaca, dodajući: “Neizmerno hvala Suzani koja je prvih par meseci slala novac, dva dečaka su udomljena, Petra i Rea su ostale…”

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

Naravno one su vakcinisane i sterilisane. Još nekoliko meseci je Suzana slala 40 evra za njih, a onda se žena razbolela i nije više mogla redovno da im pomaže. Znamo da ih nije zaboravila, jer je u proteklih, malo više od godinu dana poslala nešto novca za njih i sa svojim prijateljima platila račun za Emino lečenje.

-Moram da molim na ovaj način, Suzana, oprostite, ali možda će neko videti ko je u mogućnosti da pomogne, bar za hranu, jer ja da ih vratim na ulicu ne mogu, a ne mogu ni da gomilam dugove. Njih dve su divne, predivne, zajedno nemaju 25 kilograma, kao jedan pas srednje veličine, svilenkaste dlake, mile, veselice i sigurna sam da bi mnogo sreće unele u lepo domaćinstvo sa decom, rekla je Svetlana iz Udruženja Zoi.

Petra i Rea su dva od 46 pasa o kojima brine ovo udruženje, a koji, bukvalno, nemaju ni hrane.

Ovim psima možete pomoći: Svetlana Kovacevic 061 309 40 44; Udruženje Zoi, Ugrinovci, Erste bank, 340-11012974-81; PayPal sa naznakom za Zoi vladabgpansion@gmail.com

Tužna priča, ne dozvolimo i tužan kraj…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽILAŠTVO PROSLEDILO PRIJAVU POLICJI: Slučaj trovanja pasa u Prokuplju u proceduri! (VIDEO)
Sledeći tekstUŽASNO I STRAŠNO: Izgladnjivao je psa, a onda ga BACIO U BUNAR, nagrada 10.000 dolara za informacije o vlasniku! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime