Naslovna VESTI PSI DIVNO: Keruša Lulu brine o mačićima dok ne nađu novi dom!

DIVNO: Keruša Lulu brine o mačićima dok ne nađu novi dom!

0
nađu-petface

Dok ne nađu svoju sigurnu luku, mačići o kojima brine keruša Lulu, zaista nemaju o čemu da brinu. 🙂 Moguće da je zato što je i sama Lulu spasena sa ulice, ona je puna ljubavi za sve one kojima je potrebna topla šapa. Lulu je lutala napuštena plažom na Havajima, tražeći nekoga da joj pomogne. Pronašli su je ljudi iz Udruženja za zaštitu životinja, a vrlo brzo su je spazili Karisa i Vong i njen momak. Odmah su znali da je Lulu pas za njih.

Pročitajte još: BEZ PREDRASUDA: Pitbul Ozi brine o leglu mačića

– Želeli smo da udomimo psa, a nakon nekoliko minuta koje smo proveli sa njom, odmah smo znali da je ona ta! Jako je ljupka i obožava da upoznaje nove ljude i životinje bilo koje vrste, kaže Karisa Vong.

nađu-petface

Od momenta kada su doveli Lulu u dom, shvatili su da nisu pogrešili. Par, inače, obožava da pomaže životinjama. Tako su pronašli male, preslatke mačiće koji su se borili za život. Odmah su odlučili da će ih negovati dok ne nađu svoje nove porodice. Iako nisu bili sigurni kako će Lulu reagovati na novo društvo, ova brižna keruša ih je iznenadila. Odmah je uzela mačiće pod svoje. 🙂

Pročitajte još: Nežni labrador Barni brine o usamljenom mačetu u azilu

– Lulu je želela u svakom trenutku da zna gde su, non-stop ih je njuškala. Čim smo ih upoznali sa Lulu, počeli su da predu i znali smo da je to dobar znak, rekla je Karisa.

nađu-petface

Lulu je među svoje šapice i zagrljaj primila svako mače kom je bila potrebna ljubav i pažnja. Ovaj par je zbrinuo više od 10 mačića, a Lulu je učestvovala u odgajanju svakog od njih. Brinula je o njima, sve do momenta dok nisu bili spremni za usvajanje. Tako je pomogla u njihovoj socijalizaciji i mačići su sigurno stekli dovoljno samopouzdanja da krenu dalje.

Život keruše Lulu nije bio lak, ali je divno što je ona pronašla svoj poziv! 🙂
BRAVO, LULU!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.