Naslovna VESTI NAHRANITE “NAPUŠTENE” DOK TRAJE DEZINFEKCIJA ULICA: Kreativan primer kako možete pomoći životinjama...

NAHRANITE “NAPUŠTENE” DOK TRAJE DEZINFEKCIJA ULICA: Kreativan primer kako možete pomoći životinjama sa ulice! (VIDEO)

0
nahranite napuštene petface

Mnogi vlasnici i ljubitelji životinja su zabrinuti za živote kuca, kako vlasničkih tako i kuca sa ulice, jer je u toku dezinfekcija javnih površina u gradovima naše zemlje, ali i u svim zemljama u kojima postoji prisustvo virusa korona (dezinfekcija se može obavljati hlorom, koji je veoma otrovan). nahranite napuštene 

Jedna Fejsbuk stranica postavila je zanimljivu ideju za hranjenje pasa i mačaka sa ulice, dok traje dezinfekcija javnih površina. U postu nije naglašeno u kojoj državi, niti kraju sveta je ovakva ideja već sprovedena u delo.

PROČITAJTE I:

OVAJ MALIŠA JE BIO NAJSLABIJI: Rođen je kao najslabiji u leglu, ODBAČEN OD SVIH! (VIDEO)

OVO ĆE VAS RASTOPITI: 10 slika koje pokazuju bezuslovnu ljubav između mama i njihovih beba! (VIDEO)

ZAUVEK SA NAMA: Inspirišuće tetovaže ljubimaca! (VIDEO)

Ideja je veoma interesantna, a to je da posudu za hranu i vodu, napravite od neko materijala i tako pre svega podržite reciklažu. Napravite posude recimo od stare, plastične flaše. Zavežite je žicom ili konopcem oko stuba ulične rasvete ili nekog drugog sličnog objekta, više od zemlje, ali ne previše kako bi kuce i mace mogle da dohvate hranu i vodu i tako ćemo sprečiti da psi i mačke uzimaju hranu sa ulice koja je posuta sa sredstvom za dezinfekciju od virusa korona.

ishrana starih pasa petface

Ovako ćemo, uz veoma malo truda i kreativnosti sprečiti da životinje sa ulice pokupe neku materiju koja neće odgovarati njihovom organizmu. 

Ne zaboravite da su napuštene životinje i u doba virusa korona na ulici, da im je potreba pomoć i da smo mi njima jedina nada i pomoć – #NahraniPsaUDobaKorone 

PRASE MISLI DA JE MAČKA: Odrastao je sa mačkama i misli da je jedan od njih (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.