Naslovna VESTI RAZMIŠLJALI SMO UMESTO VAS: Koji su to najbolji pokloni za ptice?

RAZMIŠLJALI SMO UMESTO VAS: Koji su to najbolji pokloni za ptice?

0
pokloni za ptice petface

najbolji pokloni za ptice: Vlasnici ptica vole da razmaze svoje pernate prijatelje, pa nije čudo da mnogi od njih dobijaju poklone na Božićno jutro.

Pročitajte još: PRETUŽNO: Ova tigrica ne želi da prihvati da joj je prijateljica uginula! (VIDEO)

Koji su pokloni koji su najbolji za vašu pticu? Postoji nekoliko veoma praktičnih poklona pa razmislite o kupovini nekog od njih kako bi spojili lepo i korisno.
Vratite vašu pticu “u divljinu” i kupite joj Manzanita drvenu sedeljku. Manzanita drvo je veoma tvrdo i izdržaće i najače kljunove i kandže, što je dobro i za zdravlje vašeg ljubimca. Ova motka pružiće prirodniju atmosferu ptici, bilo da se igra ili odmara.

pokloni za ptice petface

Sipina kost je mnogo više od pukog ukrasa koji visi u kavezu vaše ptice. Ona je dobar izvor kalcijuma kao i vežba za snažne mišiće koji pokreću kljun.
Jedan od najboljih poklona za vašeg ljubimca su nove igračke. Kako su veoma inteligentne, društvene i osetljive, pticama trebaju igračke koje će pokrenuti njihove mentalne sposobnosti. Najvažnije je da se igračke menjaju i vade iz kaveza na jednu do dve nedelje kako ptici ne bi dosadile.
Jedan od najvećih, ali i najboljih poklona je svakako novi kavez, a ovde važi pravilo da je veće bolje. Ako imate sredstva da dogradite ili kupite novi, prostraniji kavez, ljubimac će vam biti veoma zahvalan.

Pročitajte još: KRALJEVO: Učenici napravili i postavili kućice za vrapce! (VIDEO)

A šta bolje možete da poklonite svom ljubimcu od mogućnosti da svuda ide sa vama? Ovo možete uz pomoć posebnih odela ili “ptičjih pelena”. Ona su izrađena od rastegljivog, udobnog materijala koji dozvoljava ptici punu slobodu pokreta, dok je sa druge strane bezbedno pričvršćena za vas. Iako će vam trebati malo vremena da naviknete ljubimca na novu garderobu, ona će vam omogućiti da provodite više vremena zajedno.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKako da novogodišnja jelka i vaš ljubimac postanu PRIJATELJI?
Sledeći tekstNOVA ISTRAŽIVANJA: Deca od Deda Mraza najčešće traže KUĆNE LJUBIMCE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime