Naslovna VESTI PSI NAJBOLJI SVADBENI POKLON IKADA: Otišli su u Grčku na odmor i spasili...

NAJBOLJI SVADBENI POKLON IKADA: Otišli su u Grčku na odmor i spasili psa SIGURNE SMRTI! (VIDEO)

0
najbolji svadbeni poklon petface

Novi mladenci Aliki i Vlater iz Kanade bili su na medenom mesecu u Grčkoj. Dok su se vozili automobilom i uživali u prvim danima njihovog zajedničkog života, ugledalisu strašan prizor, ugledali su psa koje su pojeli spoljašnji paraziti i dani su ga delili od smrti.

Živeo je na ulicama malog grada, sav je bio kost i koža. Kada je par ugledao psa, on je odmah prišao njihovim kolima i zatražio pomoć od njih.

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

Kada je par pokušao da mu pomogne, pas je odskočio, nastojeći da pomogne. Ovo je samo značilo da su se u prošlosti ljudi loše ophodili prema njemu. Uprkos svemu, ubrzo je shvatio da nije u opasnosti i počeo je mahati repom…

Par je znao da ne može ostaviti ovu kucu u ovakvom stanju. Zato su pozvali lokalnu spasilačku organizaciju i zajedno su pomogli da se pas zbrine. 

Spasioci su mu dali konzervu hrane i nakon obroka ga odveli u veterinarsku kliniku. Pas se prvenstveno lečio od spoljašnjih i unutrašnjih parazita. 

Vereterinari su rekli da je pas živeo još nekoliko nedelja na ulici, da bi uginuo. Nakon tri nedelje lečenja i krzno je počelo da mu raste, a pošto nije imao dodatnih zdravstvenih problema, osim parazita, pas je bio spreman za dalek put.

Par iz Kanade, ne samo da je spasao ovog psa, već je odlučio i da ga udomi. Zato je pas bio spreman da ode na dug let do Kanade.

Da li mogli dobiti bolji svadbeni poklon?

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAGRLJAJ DVE BEBICE: Ovo je NAIJSKRENIJI ZAGRLJAJ NA SVETU! (VIDEO)
Sledeći tekstU SRBIJI SVE VIŠE VLASNIČNIH I NAPUŠTENIH PASA: U Srbiji je registrovano blizu 190.000 vlasničkih pasa! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime