Naslovna VESTI PSI NAJDIRLJIVIJA ROĐENDANSKA ŽURKA NA SVETU – 12 udomljenih štenaca ponovo se videlo...

NAJDIRLJIVIJA ROĐENDANSKA ŽURKA NA SVETU – 12 udomljenih štenaca ponovo se videlo sa mamom.

0
Najdirljivija rođendanska žurka

Ovakve lepe priče želimo da pričamo svakog dana. Život ne štedi pse koje su neljudi odbacili. Ovi psi pokušavaju da prežive sve opasnosti koje nosi život bez doma i dobrih ljudi. Neki ne uspevaju da opstanu u ovim okolnostima. Ipak, kuja Bes je uprkos mnogobrojnim nedaćama dobila novu šansu. I to ne samo ona.

Najdirljivija rođendanska žurka

Bes je pronađena kako luta ulicama Tenesija. Trejsi i Džon, mladi par nije mogao da je ostavi, pa su je uzeli i odveli kod veterinara. Utvrđeno je da nosi čak 12 štenaca. Veterinar im je objasnio da neće svi štenci preživeti jer je Bes bila u prilično lošem stanju. Ali Trejsi i Džon nisu hteli da odustanu.

Najdirljivija rođendanska žurka

Pročitajte i ovo: POGLEDAJTE MOĆ BEZUSLOVNE LJUBAVI – Devojčica pokazuje šta znači biti DOBRA DUŠA!

Kada se Bes porodila, uzeli su svih 12 beba i počeli da ih neguju u svojoj kući. Najkritičnije je bilo sa najmanjim štenetom – Burdijem. Ispraznili su dnevnu sobu i sve podredili nezi štenaca.

Najdirljivija rođendanska žurka

Pored toga pozvali su sve prijatelje i rođake da pomognu i da se 24 sata brinu o bebama. Trejsi je često spavala sa štencima kako bi mogla što pre da reaguje ako bi nekome trebala pomoć.

Najdirljivija rođendanska žurka

Pročitajte i ovo: OKRUTNA „ŠALA“ – Uputstvo kako da sprečite lajanje psa razbesnelo Internet

Uspeli su da ih sve održe u životu, a kada su štenci prohodali nastala je „ludnica“ u kući. U jednom trenutku Trejsi i Džon su poželeli da zadrže sve štence ali kako su oni rasli, shvatili su da je to nemoguće.

Najdirljivija rođendanska žurka

Onda su počeli da im traže domove. Neverovatno, ali svi oni rođaci i prijatelji koji su učestvovali u njihovom odgajanju su želeli da uzmu nekog mališana. I tako je problem rešen.

Najdirljivija rođendanska žurka

Kada je došao dan da se proslavi prvi rođendan, lako su se svi dogovorili da naprave veliku žurku gde bi se ponovo svi okupili. Trejsi i Džon su se pitali da li će se štenci setiti svoje mame i kako će Bes reagovati.

Najdirljivija rođendanska žurka

Naravno, susret je bio neverovatno dirljiv jer su svi želeli da pozdrave mamu, a Bes je svako, sad već veliko dete majčinski izlizala i očistila. Majčinska ljubav je večna.

Izvor: Faith Tap

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOGLEDAJTE MOĆ BEZUSLOVNE LJUBAVI – Devojčica pokazuje šta znači biti DOBRA DUŠA!
Sledeći tekstI KAMEN BI ZAPLAKAO – Pogledajte te suze, pita se zašto je odbačen!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime