Naslovna VESTI PSI NAJDIVNIJA PRIČA MESECA: Megi je pas iz Beograda, NIKADA NIJE SPOZNALA SREĆU,...

NAJDIVNIJA PRIČA MESECA: Megi je pas iz Beograda, NIKADA NIJE SPOZNALA SREĆU, sada je UDOMLJENA! (VIDEO)

0
najdivnija prica meseca petface

Ovo je Megi. To ime je dobila kada je dobila novu šansu za život. Mnogi se sećaju ove priče, mnogi nikada nisu ni čuli za nju, ali jedno je sigurno, a to je da se svakome, ko je čuo, ova priča urezala duboko u pamćenje i jedna je od onih koje nikada neće zaboraviti. 

-Njih četvoro spaseno je iz jedne “odgajivačnice” pre godinu dana u očajnom stanju, tri zenkice i jedan mužjak. Kada su se oporavili, njih dvoje koji su bili u najboljem stanju su udomljeni. Ostale su njih dve, koje se i dan danas nalaze u privremenom smeštaju, rekli su ljudi iz Udruženja Beta iz Beograda. 

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

Nani, stara preko 11 godina i Megi koja sada ima osam godina ostali su u smeštaju. Od svih njih, definitvno je najgore prošla Megi, čije muke i danas traju.

-Iako smo se nadali da je samo malo toga deli od potrage za domom, na žalost Megi čeka još mnogo toga. Pored toga što je ostala i bez vida i bez sluha usled teških povreda od loših uslova u kojima je ceo svoj život živela, pored toga što se kotila kod nas, gde bebice na žalost nisu preživele. Jedva se izborila sa đardijom (vrsta parazita) i demodeksom, počela je da joj opet opada dlaka, a uši su joj konstantno pod upalom. Juče smo je odveli na pregled, nema demodeks, uzeti su brisevi iz oba uha i čekamo rezultate, navela je Beta Beograd na Fejsbuk nalogu. 

Dlaka joj opada u pečatima, koža joj je upaljena i sumnja se na alergiju tako da će pored antibiotika koji će joj biti prepisani po dolasku rezultata, neko vreme morati da bude na specijalnoj hrani koja je preskupa.

Međutim, došlo je i lepo vreme za Megi. Ona je UDOMLJEN. To je najvažniji detalj u priči o njoj. Hvala dobroj gospođi koja ju je udomila i neka nam Megi uživa u ljubavi do kraja života, a verujemo da hoće. 

Ovo je zaista NAJDIVNIJA PRIČA ovog meseca!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.