Naslovna VESTI 18 MILIONA PREGLEDA: NAJEMOTIVNIJA REKLAMA ove godine, u glavnim ulogama životinje! (VIDEO)

18 MILIONA PREGLEDA: NAJEMOTIVNIJA REKLAMA ove godine, u glavnim ulogama životinje! (VIDEO)

0
najemotivnija reklama petface

Novi video spot Erste banke dodirnuće i najtvrđa srca. Pod sloganom #verujuljubav ova banka je na svojim društvenim mrežama podelila emotivni spot u kojem glavnu ulogu imaju životinjice.

Spot govori o različitostima, ali i o ljubavi u vreme zimskih čarolija. Koliko god da smo različiti svako od nas zaslužuje ljubav i pažnju. Upravo to dokazuje i pokazuje ova reklama. Briga i ljubav, prihvatanje različitosti i nikako odbacivanje, to su motivi slatkog video spota koji je za vikend izbacila na društvene mreže Erste banka.

Ovaj video je videlo preko osamnaest miliona ljudi na Fejsbuku. Komentari su različiti, ali bilo kako bilo svi su složni u jednom, da je ova reklama jako dirljiva i da može dotaći i najtvrđa srca.

PROČITAJTE I:

PREDIVNO: Reklama posle koje ćete, sigurni smo, poželeti da usvojite ljubimca sa ulice!

U spotu su prikazane šumske životinje, lija, zeka, prasence, a glavna uloga je pripala ježu. Njegove bodlje mu prave samo probleme i to je ono što ga čini nesrećnim. Oseća se potišten i nesrećan. Radnja se odvaja u školici u koju idu sve ove životinjice. Kada se igraju sa loptom, bodljice izbuše loptu, a kada su na ljulašci ipak niko neće da gurne nesrećnog ježića. Pa čak i kada mu ponude mesto u autobusu, on nehotično ubode svog para u autobuskom sedištu.

Ali ipak, ništa nije tako crno! Životinje i u ovoj reklami pokazuju da znaju šta je najvažnije, a to je vera u ljubav. One istinski veruju u ljubav i tu nema dileme. Zato svako zaslužuje parče ljubavi i poklončić.

Da ne dužimo više, pripremite maramice i POGLEDAJTE VIDEO:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.