Naslovna VESTI PSI DA LI JE OVO NAJGLUPLJI KRIMINALAC NA SVETU? – Bacio štence na...

DA LI JE OVO NAJGLUPLJI KRIMINALAC NA SVETU? – Bacio štence na livadu ali je zaboravio mali detalj.

0
Bacio pse u kutiji

Gospodin čije je ime dobro poznato, pokušao je da se oslobodi sedam gotovo tek rođenih štenaca tako što će ih izbaciti iz kuće. Sve se događa u mestu Rakovica koje se nalazi između Karlovaca i Plitvica, izveštava portal Večernji.hr.

Ovaj čovek je sve pripremio kako bi izvršio savršen zločin. Doduše, pokazao je i mrvicu milosti. Uzeo je tri dana stare štence, potrpao ih u kartonsku kutiju i sve to ostavio na livadi!

Pročitajte i ovu priču: DRAMATIČNO SPASAVANJE PSA IZ VODENE BUJICE – Amos je rizikovao život da pomogne psu

Činilo mu se savršeno. Nije bilo svedoka, otisaka prstiju, DNK tragova… Osim jednog „malog“ detalja.

izbacio štence na livadu

Na kutiji je bilo upisano njegovo ime i prezime. I ne samo to, tu se nalazila i njegova adresa! Kada su jadni štenci nekim čudom pronađeni, veterinar kod kojeg su doneti nije imao problema kome da se obrati. Pre svega policiji kojoj su predati podaci sa kutije kao osumnjičenog za ovo nedelo.

I tako je slučaj veoma brzo rešen. Na društvenim mrežama su ovog gospodina odmah prozvali „najglupljim kriminalcem u državi“. Odgovaraće za ubijanje i napuštanje životinja. Nažalost, jedno štene je uginulo, a preostali se još uvek bore za život.

Ne propustite ovo potresno svedočanstvo: 10 GODINA NIJE VIDEO SUNCE – Čudesna transformacija, VIDEO koji će vas dirnuti u srce.

Brigu o njima su preuzeli članovi Udruženja „Šapa u srcu“. Malene jadničke hrane na bočicu i cuclu jer štenci u ovom dobu moraju jesti svakih 2-3 sata. Voleli bi da im gospodin koji ih je izbacio dovede majku kako bi ih ona odhranila i negovala kao i svaka kujica. Brigu i udomljavanje će preuzeti na sebe ovo udruženje.

Zaista, kako bi nazvali ovog „gospodina“?

Izvor:  Blic.rs

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGODINU DANA PATI U BOLOVIMA – Vlasnici se pravdali ličnim problemima!
Sledeći tekstDA LI ĆE SE HERKUL OPORAVITI? – Borba za zdravlje ovog bretonca traje.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime