Naslovna VESTI PSI PRETI IM NAJGORA SUDBINA – Ostavljeni bez šanse da prežive

PRETI IM NAJGORA SUDBINA – Ostavljeni bez šanse da prežive

0
PRETI IM NAJGORA SUDBINA – Ostavljeni bez šanse da prežive

Priča je poznata. Neko nije sterilisao svoju kuju, ona našla partnera i posle par meseci evo beba. Bebe su neželjene – šta uraditi? Previše je komplikovano vakcinisati ih, obezbediti im smeštaj, tražiti im svakom pojedinačnom dom… Rešenje: potrpaj u kesu i ostavi kraj puta, dovoljno daleko da majka ne može da ih pronađe i da niko ne upre prstom!

PRETI IM NAJGORA SUDBINA

Samo je jedan, gotovo slučajan, pogled u retrovizor doveo do toga da se pronađe štene koje je taman promolilo glavicu u nameri da pređe jednu od najprometnijih srpskih saobraćajnica – Ibarsku magistralu. Automobil se zaustavio, vratio, a onda umesto jednog preslatkog kučenceta dobre duše su zatekle još 6 beba!

Procenili su da su stari oko mesec i po dana. Sami su na obodu Lipovačke šume. Kamioni, autobusi, automobili tutnje… Mališani su već više nego radoznali, kreću u istraživanje i upoznavanje okoline. Hrane nema, vode… Nema mame da se brine o njima, da ih uči.

RUMA: „POPLAVA“ IZBAČENIH ŠTENACA – Ljudi, ima li kraja ovakvoj nehumanosti?

Saša, koja ih je pronašla želi da im pomogne. Nema uslova da ih uzme. Previše je već udomila, sklonila, spasla živote. Nema više ni finansijskih sredstava da plati starateljske domove za ove jadničke.

PRETI IM NAJGORA SUDBINA

Obezbedila im je ishranu i improvizovano sklonište. Drugi dobri ljudi su ponudili dve kućice, ali i njih treba preuzeti, dovesti. Preti i opasnost da kućice neko ukrade – možda baš onaj koji je štence tu i bacio.

Pročitajte i ovu pretužnu priču: ELZA NIJE IZDRŽALA – Mesecima držana na lancu umrla od gladi i smrzavanja.

Saša moli za pomoć. Neko da uzme 7 malih duša i skloni ih privremeno na sigurnije mesto. Ukoliko ne budu sklonjeni čeka ih gotovo sigurna smrt pod točkovima teških vozila koja svakodnevno prolaze ovim putevima. Ona će pomoći oko hrane i udomljavanja. Samo da se sklone sa tog puta smrti.

Hoće li neko pomoći? Priči nema kraja… biće ovakvih slučajeva još mnogo. Ali, osećanje kada nekome spasete život nema cenu. Hajde da pomognemo!

Izvor:  Facebook  https://www.facebook.com/sasa.kovacevic.505

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHACHIJA još uvek NEMA! – Očajni vlasnici poručuju: Doći ćemo na kraj sveta po njega!
Sledeći tekstSPASLA MAMU I BEBE – Kao nagradu – poslali joj inspekciju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime