Naslovna VESTI KO JE SLEDEĆI: Zatvoren “najgori zoo-vrt na svetu”!

KO JE SLEDEĆI: Zatvoren “najgori zoo-vrt na svetu”!

0
Najgori zoo-vrt petface

Najgori zoo-vrt na svetu, kako su ga i zvanično proglasili, nalazio se u Gazi, a sada je i zvanično zatvoren!

Međunarodna dobrotvorna organizacija za zaštitu životinja „Četiri šape“ izmestila je 15 životinja iz ovog zoološkog vrta i tako ih oslobodili od gušenja.

Najgori zoo-vrt petface

Nakon što su vlasnici zoološkog vrta zatražili pomoć od „Četiri šape“, organizacija im je dostavila hranu i obezbedila veterinarsku negu. Kasnije je organizacija donela odluku o preseljenju životinja u inostranstvo.

Najgori zoo-vrt na svetu je tako zatvoren, a tigar, pet majmuna, bodljikavo prase i jednog emu svoju sreću potražili su u Izraelu! Najveći deo životinja biće preseljen u Jordan, a jedan tigar Laziz – u Južnu Afriku, trajno!

Najgori zoo-vrt petface
Laziz

Dobrotvorna organizacija je saopštila da zoološki vrt „Kan Junis“ u Gazi od početka godine ima finansijske poteškoće zbog čega nije u mogućnosti da životinjama obezbedi hranu i negu. Najgori zoo-vrt koji je nosio ime „Kan Junis“ i ranije se nalazio na naslovnim stranama svetske štampe.

Najgori zoo-vrt petface

Nedavno je preparirao mrtve životinje i držao ih izložene u kavezima, a drugom prilikom su magarcu zalepili trake kako bi „imitirao“ zebru.

Najgori zoo-vrt petfaceVlasnik zoološkog vrta, Ziad Aveda, rekao je da je “veoma tužan” što se njegov zoo vrt zatvrio, ali da su za to krivi isključivo teški uslovi života i slaba ekonomija zemlje!

Pitamo se, koji zoo vrt je sledeći?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRANJE: Japanka došla na koncert, pa udomila mače!
Sledeći tekstItalijanski heroj: Pas Rudi predosetio zemljotres i vlasnici Ani spasio život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime