Naslovna VESTI PSI NAJLEPŠA PRIČA GODINE: Udomila je kucu, a ona joj je DONELA NAJLEPŠI...

NAJLEPŠA PRIČA GODINE: Udomila je kucu, a ona joj je DONELA NAJLEPŠI POKLON NA SVETU! (VIDEO)

0
najlepsa prica godine petface
Foto: Dijana Smojver

Vendi je u porodicu Smojver došla pre sedam godina. Njenu mamu stafordicu neko je vezao za drvo i ostavio, a nakon što su je dobri ljudi udomili i spasili, dobili su uz nju i četiri malena iznenađenja. Jedno od njih bila je i Vendi, koja se savršeno uklopila u dom porodice Smojver, prenosi Index.hr.

Od prvog trenutka postala je odlična prijateljica s njihovom kujicom Nalom, koja je bila potpuno klonula duhom. Susret s Vendi je to promenio. No bakica Nala prošle je godine uginula, a njenoj porodici srušio se svet. Najtužnija je bila Vendi koja je bila njen verni pratitelj i čuvar u bolesti.

PROČITAJTE I:

“Zovem se Kiko, mali sam i preplašen zbog napada psa, OD KOJEG SAM DOBIO 5 ŠAVOVA!” (VIDEO)

ZLATNI RETRIVER ČUVAO IGRAČKU MISLEĆI DA JE PRAVA BEBA: Ovako nešto još niste videli! (VIDEO)

ZLOČIN PRETI DA PRERASTE U TRAGEDIJU: Od otrova kojima se truju životinje NAJUGROŽENIJA DECA!

Kada je Nala oslepela, Vendi joj je bila vodič, nikome nije dala da joj priđe i bila je uz nju sve do zadnjeg trenutka. Zbog svega toga, nikome nije bilo čudno što je Vendi prestala jesti, igrati se i ustajati iz kreveta. Porodica Smojver u jednom je trenutku mislila da će izgubiti i nju, no Vendi je stala na noge. Iako se oporavila od tog strašno gubitka, Vendi nije bila ona ista. No onda je u njihovu porodicu došla Dejzi.

Bolesna, neuhranjena, prepuna buha i potpuno bespomoćna, malena kujica Dejzi svojom je pojavom plašila Vendi. Ali period prilagodbe nije trajao dugo i Vendi se iz nepoverljive kujice pretvorila u najbrižniju majku. U potpunosti je preuzela brigu o novoj članici porodice i to ju je vratilo u život.

Vendi je ponovno postala razigrani pas koji ima snage za sve. I baš kada je porodica Smojver mislila da je tu kraj svim čudima koja su u njihovu porodicu donela ljubimci, u Vendi se toliko probudio majčinski instinkt da je dobila mleko kojim doji malenu Dejzi.

najlepsa prica godine petface
Foto: Dijana Smojver

Dijana Smojver, koja nam je ispričala ovu čudesnu priču, rekla je kako je svako udomljavanje donelo neizmernu sreću i prekrasnu promenu u njenu porodicu.

-Ovom pričom želim pokazati koliko ljubavi mogu pružiti ova mala stvorenja i nadam se da će naša priča ohrabriti i inspirisati još nekoga. Možda još netko spasi bar jedan mali život, rekla je Dijana. 

Mi možemo dodati da je ovo jedna predivna priča!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONI SU UGINULI OD PETARDI: Ovo je lista pasa koji su STRADALI OD PETARDI! (VIDEO)
Sledeći tekstZAR MORA ISTO SVAKE GODINE: Ova kuca iz Zaječara je nestala nakon NOVOGODIŠNJE PUCNJAVE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime