Naslovna VESTI PSI NAJLEPŠA VEST NEDELJE: Baka Luna je najzad dobila pravi dom.

NAJLEPŠA VEST NEDELJE: Baka Luna je najzad dobila pravi dom.

0
najlepša vest nedelje

U maju ove godine pisali smo o retriverki Luni, staroj 14 godina koju su vlasnici ostavila u trenutku kada su joj bili najpotrebniji. Danas smo dobili sjajnu vest – Baka Luna je dobila pravi dom.

najlepša vest nedelje

Da vas podsetimo, Luna je pronađena krajem prošle godine. Bila je u očajnom stanju. Kada joj je Mira Rosnić prišla, Luna je bukvalno pala od iscrpljenosti. Bila je na ivici snage i očajna u potrazi za malo pažnje i ljubavi koju je izgubila u trenu oka.

POVEZANO: STAROSTI – I BOGU SI TEŠKA! – Da li će baka Luna proživeti starost u domu punom ljubavi?

Mira ju je uzela, odnela je kod veterinara. Kada se posle nekoliko dana malo oporavila, pronašla joj je privremeni smeštaj. Nije dozvolila da bude vraćena i da skonča na ulici. Do nedavno, Luna je bila u privremenom domu koji je Mira plaćala iz svojih izvora i uz pomoć donacija.

najlepša vest nedelje

Luna se oporavila i čini se da nije gubila nadu. Njena vera u sreću i Mirina upornost su nagrađeni. Luna je udomljena. Starost Ii poslednje dane će proživeti u kući punoj ljubavi. Sada živi u kući Aleksandre iz Borče sa ograđenim dvorištem. Ima i društvo dva psa i jedne mace. Živi u kući imože najzad sama da izađe i da se slobodno prošeta.

najlepša vest nedelje

Njen novi dom je prilagođen njenim problemima sa otežanim hodanje ali najvažnije – dobija veliku pažnju i ljubav. Ljubav koju mogu da pokažu samo oni koji cene život i spremni su da usvoje stare i nemoćne. Oni koji vole i veruju da svi zaslužuju mirnu i dostojanstvenu starost.

Pročitajte i ovo: IZBAČENA POSLE 10 GODINA! Pronađena stara i bolesna, dobila je novi dom.

najlepša vest nedelje

Zahvaljujemo se Miri i Aleksandri. Mira i dalje nastavlja da sklanja, spašava I brine o velikom broju povređenih i napuštenih životinja. Nažalost, više ih je nego što ona može da postigne. Ali, ovakve priče sa lepim i srećnim krajem, najveća su joj nagrada. Nadamo se da smo i mi makar malo pomogli da Luna dobije dom kakav zaslužuje i želimo joj još mnogo godina života u sreći.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPASENI IZ PAKLENE ODGAJIVAČNICE: Nisu hteli da otvore vrata policiji, a onda je spasilačka ekipa ušla u kuću i imala šta da vidi
Sledeći tekstBRKINO STANJE – KRITIČNO: Posle surovog napada pit bula na Konjarniku mali ljubimac i dalje u teškom stanju

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime