Naslovna VESTI PSI NAJLEPŠI IZLET – Deca iz vrtića posetili azil za napuštene životinje.

NAJLEPŠI IZLET – Deca iz vrtića posetili azil za napuštene životinje.

0
Deca posetila azil za pse

Najzad jedna lepa vest. Vaspitavanje dece podrazumeva i razvijanje empatije i ljubavi prema svima onima koji nemaju mnogo sreće u životu. Vaspitačice iz  vrtića „Snežana“ u Srbobranu to znaju pa su svoje mališane odvele u jednu za, mnoge, neuobičajenu posetu.

Deca posetila azil za pse

Naime, deca su imala priliku da odu u azil za napuštene životinje koji vodi Nikola Stojković. Deca su imala priliku da saznaju mnogo o odgovornom držanju kućnih ljubimaca, udomljavanju, o brizi o ljubimcima…

Pročitajte i ovo: POSLATA NA ZEMLJU DA ŠIRI SREĆU – Ali nije bilo tako u početku.

Naravno, najveću radost su doživeli kada su dobili priliku da se druže i igraju sa psima koji se trenutno nalaze u prihvatilišti u čekaju nove vlasnike i domove. Dan i poseta su bili prepuni sreće, smeha i puno ljubavi. Zaista, ne zna se ko je bio srećniji.

Deca posetila azil za pse

Deca su naša budućnost. Želimo da izrastu u dobre i čestite ljude. Zbog toga im treba omogužiti da dožive ovakva iskustva i da se upoznaju sa svetom koji ih okružuje. Da vide i iskuse sudbine onih koji nisu imali sreću i da nauče da treba da pomažu. Da nauče da ostanu dobri kakvi jesu po svojoj prirodi i da dele svoju ljubav sa svim živim bićima. Nemaju sva deca sreću da odrastaju sa životinjama ali to ne znači da ne treba da ih upoznaju, vole i brinu o njima.

Pročitajte i ovo: OPROSTI MI MAMA… – Kod ostavljenog psa, nada umire poslednja!

Deca posetila azil za pse

Ove vaspitačice zaslužuju svaku pohvalu i divljenje. Napravile su veliki iskorak iz uobičajenog bavljenja i „čuvanja“ dece predškolskog uzrasta. A to, priznaćete, nije baš česta pojava.

Izvor:  Facebook Nikola Stojković

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLATA NA ZEMLJU DA ŠIRI SREĆU – Ali nije bilo tako u početku.
Sledeći tekstHRABAR U VELIKOM BOLU! – Žicom su mu vezali usta!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime