Naslovna VESTI MAČKE Izvukli mače zaglavljeno u NAJNEOBIČNIJEM MESTU!

Izvukli mače zaglavljeno u NAJNEOBIČNIJEM MESTU!

0
naneobicnijem mestu petface

Kada je Šelsova maca Spok stara 15 nedelja nestala prošle nedelje, mislio je da se nekako zaglavila u mašini za pranje sudova.

-Sišao sam dole i čuo mjaukanje, zvučalo je kao da dolazi iz mašine za sudove koja je tada radila. Mislio sam da je zarobljena unutra i stvarno sam se uplašio. Međutim, nije bila tamo, pa sam otvorio orman koji se nalazio pored mašine i shvatio da je tamo, rekao je Šels.

KAKAV KRALJ: Ovaj čovek obožava da SPAVA SA MAČKAMA u sigurnoj kući za ljubimce!

Nekako je mali Spok otvorio vrata kuhinjske police, popeo se unutra i zaglavio glavu kroz vrlo,vrlo malu rupu i nije mogao ponovo izvući glavu.

naneobicnijem mestu petface

-Mogao sam da vidimo samo njegov zadnji deo, jer mu je glava bila zaglavljena u maloj rupi zadnjeg dela ormana. Nikad neću shvatiti kako je uspeo da proturi glavu kroz rupu koja je svega nekoliko centimetara široka, rekao je Šels.

Šels i njegova supruga pokušali su da izvuku Spoka iz rupe, ali je bio previše zaglavljen i plašili su se da ga ne povrede. Čak su pokušali da skinu dno police kako bi dobili bolji pristup, ali ništa nije pomoglo. Konačno su kontaktirali RSPCA u nadi da će im neko pomoći kako bi spasili mače avanturističkog duha.

Angela Pakton-Tailor, inspektorka RSPCA odazvala se pozivu i kada je došla, pokušala je da stavi ulje i kremu na vrat mace kako bi je lakše izvukli. Nažalost nije uspelo, a Spokovi spasioci su mogli da čuju kako mače mjauče za pomoć i postaje sve više uplašen. Pakton-Tejlor je shvatila da ne mogu izvući mače tako da je pozvala Greater Manchester Fire and Rescue Service za pomoć.

Tvit o ovom NEOBIČNOM RADNIKU fotografske radnje dostigao preko 80 hiljada pregleda!

-Stigli su stvarno brzo, ali im je bilo potrebno mnogo vremena da bezbedno izbave Spoka iz ove situacije, reklao je Šels dodajući da su spasioci rekli da ovakav slučaj nikada nisu imali.

Spasioci su prvo isključili struju koja je bila sprovedena unutar police. Zatim su testerom, pažljivo isekli ostatak ormana kako bi konačno oslobodili malo mače. Jadni Spok je bio uznemiren od silnog uzbuđenja koje je doživeo, ali je njegova porodica učinila sve kako bi ga spasila i kako bi mu pomogla da se opusti..

-Nakon što mu je glava bila zaglavljena u rupi oko dva sata, imao je sreće da ga nije udarila struja, rekao je Šels dodajući da smatra da je iskoristio jedan od devet života.

Odmah ga je porodica odvela veterinaru kako bi ga pregledao i veterinar je ustanovio da nema razloga za strah. Spok je imao bolove u vratu i to je sve, a veterinar mu je propisao lekove za bolove. Nedelju dana kasnije, Spok je srećan i zadovoljan.

Proživeo je mnogo zbog svoje radoznalosti. Nije se predao kada mu je ona zamalo došla glave, a sada će biti oprezniji sa sitnim otvorima.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAko volite životinje, onda festival filma o njima – Lajka – NE SMETE PROPUSTITI!
Sledeći tekst8 razloga zašto su feretke odlični ljubimci!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime