Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Spaseno štene otišlo u porodicu kojoj je to bilo NAJPOTREBNIJE

Spaseno štene otišlo u porodicu kojoj je to bilo NAJPOTREBNIJE

0
najpotrebnije petface

XO je štene koje je pronađeno na ulici onda kada mu je to bilo najpotrebnije jer je imao užasno oboljenje kože. Uprkos bolu koje mu je njegovo stanje nanosilo, od samog početka je bio najsrečnije štene i toliko jako je mahao repom, da je počeo da krvari.

najpotrebnije petfaceJednogodišnji pas je odveden u njujorško prihvatilište pod nazivom „Druga šansa“ i ubrzo je našao privremene udomitelje. Dobio je naziv XO što je znak u engleskom za poljupce i zagrljaje, a XO ih obooooožava! Svi su znali da će XO ubrzo dobiti i stalan dom i tako je i bilo. Našao je porodicu kojoj je bio potreban koliko i oni njemu.

Pročitajte još: Kad koža zasvrbi: Pas pati, vi mu pomozite!

Nekoliko meseci pre nego što je u njihov život ušao XO, ova porodica je tragično izgubila tri psa u roku od pet meseci zbog raka koji su imali. Srce im je bilo slomljeno, a onda su naišli na ono što im je bilo najpotrebnije – novog psa, čim su videli koliko je divan XO, znali su da je suđeno da budu zajedno.

Uprkos svemu što je preživeo za tako kratko vreme, XO nikada nije prestao da maše repom i da daje poljupce, a to je upravo ono što je bilo neophodno njegovoj novoj porodici.

najpotrebnije petfaceXO, koji je dolaskom u novu porodicu dobio ime Truper, sada uživa sa Salijem, zlatnim retriverom kojeg je porodica takođe usvojila i koji je postao njegov najbolji prijatelj.

Pročitajte još: ZAJEČAR: Pronašli kujicu sa ODRANOM KOŽOM!

Iako su kožna oboljenja koje je imao sada potpuno nestala, XO, to jest Truper i dalje ima dosta ožiljaka zbog ozbiljnosti infekcija koje je imao, naročito oko vrata. Možda deluje malo drugačije od ostalih pasa, ali ga to nikako ne sprečava da bude najsrećniji, najpouzdaniji pas na svetu i voli da ulepšava živote svih osoba koje sreće.

Za sve ljubimce koji imaju kožne probeleme tu je Cervico brenda Fortan. Vitamin H koji je osnovna komponenta ovog preparata, koristan je u lečenju ekcema, svraba, dermatitisa, oštećenja dlake i kože, a utiče povoljno i na rast i kvalitet dlake.

najpotrebnije petface S obzirom na to da se ovaj vitamin ne sintetiše iz hrane kod pasa i mačaka, potrebno ga je unositi veštačkim putem.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.