Naslovna VESTI PSI POTRESNE ŽIVOTNE DRAME – Životi su im se ukrstili kada je to...

POTRESNE ŽIVOTNE DRAME – Životi su im se ukrstili kada je to bilo NAJPOTREBNIJE

0

XO je štene koje je pronađeno na ulici onda kada mu je to bilo najpotrebnije jer je imao užasno oboljenje kože. Uprkos bolu koje mu je njegovo stanje nanosilo, od samog početka je bio najsrečnije štene i toliko jako je mahao repom, da je počeo da krvari.

najpotrebnije petfaceJednogodišnji pas je odveden u njujorško prihvatilište pod nazivom „Druga šansa“ i ubrzo je našao privremene udomitelje. Dobio je naziv XO što je znak u engleskom za poljupce i zagrljaje, a XO ih obooooožava! Svi su znali da će XO ubrzo dobiti i stalan dom i tako je i bilo. Našao je porodicu kojoj je bio potreban koliko i oni njemu.

Pročitajte još: Kad koža zasvrbi: Pas pati, vi mu pomozite!

Nekoliko meseci pre nego što je u njihov život ušao XO, ova porodica je tragično izgubila tri psa u roku od pet meseci zbog raka koji su imali. Srce im je bilo slomljeno, a onda su naišli na ono što im je bilo najpotrebnije – novog psa, čim su videli koliko je divan XO, znali su da je suđeno da budu zajedno.

Uprkos svemu što je preživeo za tako kratko vreme, XO nikada nije prestao da maše repom i da daje poljupce, a to je upravo ono što je bilo neophodno njegovoj novoj porodici.

najpotrebnije petfaceXO, koji je dolaskom u novu porodicu dobio ime Truper, sada uživa sa Salijem, zlatnim retriverom kojeg je porodica takođe usvojila i koji je postao njegov najbolji prijatelj.

Pročitajte još: ZAJEČAR: Pronašli kujicu sa ODRANOM KOŽOM!

Iako su kožna oboljenja koje je imao sada potpuno nestala, XO, to jest Truper i dalje ima dosta ožiljaka zbog ozbiljnosti infekcija koje je imao, naročito oko vrata. Možda deluje malo drugačije od ostalih pasa, ali ga to nikako ne sprečava da bude najsrećniji, najpouzdaniji pas na svetu i voli da ulepšava živote svih osoba koje sreće.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOniksova priča je inspiracija za sve spasioce
Sledeći tekstPolicijski pas dobio otkaz jer je bio PREVIŠE DRUŽELJUBIV

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime