Naslovna VESTI PSI NAJPOZNATIJI BEOGRADSKI ŠVERCER: Ovo je kuca koja obožava da se vozi sama...

NAJPOZNATIJI BEOGRADSKI ŠVERCER: Ovo je kuca koja obožava da se vozi sama autobusom! (VIDEO)

0
najpoznatiji beogradski švercer petface

Ovo je priča o jednom neverovatnom psu, ovo je priča o psu koji voli autobuse. Jedna kuca se svaki dan vozi autobusom 35, ljudi ga vide, maze u autobusu i fotografišu ga. 

-Ovo moram da podelim sa vama, prosto neverovatno. Upravo se vozim 35-com i na stanici u Višnjičkoj Banji u prevoz, na zadnja vrata, uđe ovaj crni pas sa još nekoliko ljudi, kulturno prođe i sedne na sredinu autobusa (da ne smeta ljudima dok izlaze i ulaze). Odreagujem da slučajno pas ne ode sa nama daleko i da kasnije ne zna kako da se vrati. Pitam devojku sa kojom je ušao na stanici, izvini jel ovo tvoj pas? Kaže nije, ne zna čiji je. Hteo sam tad da ustanem i da ga pozovem na sledecoj stanici da izađe kako bi znao da se vrati, međutim druga devojka koja je sedela pored mene mi kaže, vozi se on često 35-com od BIG Centra do Višnjičke Banje, rekao je čovek na društvenim mrežama, koji je i podelio priču o ovoj kuci. 

PROČITAJTE I:

DRUGARI ZA ČITAV ŽIVOT: Pas i mačići imaju NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO, od kojeg lude njihovi vlasnici! (VIDEO)

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

MRSA INFEKCIJE: Rizik od ove vrste infekcija imaju PSI U KONTAKTU SA LJUDIMA! (VIDEO)

Čovek je bio vidno uplašen da pas nije nečji, pa da se neće znati vratiti, ali je ovo redovni, poznati i iskusni švercer u GSP-u.

-Rekoh hajde baš da vidim da li će da izađe kod BIG Centra i pas ladno malo pre stanice kod BIH Fashion Centra ustane, stane na vrata, sačeka da autobus stane na stanicu i izađe (za one koji ne poznaju taj deo grada, to je posle 5-6 stanica), ova fotografija je prilikom izlaska, napisao je čovek u svojoj priči.

najpoznatiji beogradski švercer petface

Naravno neverica u autobusu, kakav carski pas. Ono što je zanimljivo jeste pitanje kako pas kasnije pronađe isti autobus i vrati se u Višnjičku Banju?

Ma zna on sve 😉

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.