Naslovna VESTI PSI SJAJNO: Kreiraj za najpoznatijeg bigla na svetu, Snupija!

SJAJNO: Kreiraj za najpoznatijeg bigla na svetu, Snupija!

0
Najpoznatiji bigl na svetu petface

Najpoznatiji bigl na svetu – Snupi – možda čeka baš na tebe! Ukoliko ste kreativni, maštoviti, volite animirane filmove, dizajn, a pri tome ste odrastali (ili odrastate) uz Snupija – onda je ovo prava vest za vas!

Naime, povodom ostvarenja “Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D”, koji će se u bioskopima naći od 5. novembra, distributer “MegaKom Film” poziva sve maštovite i kreativne ljude da kreiraju svoj poster za ovaj film.

Pročitajte još:
BEOGRAD: Marko i njegov bigl Žak – nerazdvojni dvojac čak i na motoru! (FOTO)

Najpoznatiji bigl na svetu petface

Poster mora biti originalan, što znači da na vizuelne efekte iz fimla ili elemente sa originalnog filmskog postera, možete da zaboravite 🙂 Pri izradi postera mogu se koristiti sve tehnike, a poster treba da sadrži naziv filma – “Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D“, kao i informaciju “U bioskopima od 5. novembra”.

Pročitajte još:
Bigl Maks dao svoj život da bi spasio porodicu!

Imena autora, čiji će posteri biti izloženi, biće objavljena 23. oktobra na sajtu “MegaKom Film”, a najbolje postere odabraće likovni umetnik Vladimir Vesović. Osim najboljeg rešenja, Vesović će odabrati nekoliko postera, koji će, kao i pobednički poster, biti odštampani i predstavljeni na “Izložbi o Klinjama” u holu Delta Sitija, 25. oktobra.

Najpoznatiji bigl na svetu petface

Za one koji budu imali najviše sreće, organizatori su spremili poklone – veliki plišani Najpoznatiji bigl na svetu Snupi i još pet zanimljvih poklona sa motivima filma.

Rad u dimenzijama 50 x 70 centimetara, 300 dpi (.tif format) poslati putem nekih od besplatnih servisa za transfer (sendspace.com, wetransfer.com) na adresu snupi@mcf.rs do 22. oktobra.

Kako je saopštio “MegaKom Film”, prošlo je 15 godina otkako je Čarls M. Šulca, autor stripa, umro, a 35 godina od kada je Holivud poslednji put uradio igrani film sa njegovim strip junacima. Čarli Braun družina je živela uglavnom kroz strip čije je originalno ime “Peanuts” i koji u američkim novinama izlazi od 1950. godine.

Pa divnooooo 🙂

Izvor: Tanjug

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMačka sprečila samoubistvo vlasnika!
Sledeći tekstPOGLEDAJTE: Akcija spasavanja dva mačeta iz ventilacione cevi! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime