Naslovna VESTI FENOMENALNO: Ostaćete bez reči kada vidite papagaja dok peva NAJRADOSNIJU DEČJU PESMICU...

FENOMENALNO: Ostaćete bez reči kada vidite papagaja dok peva NAJRADOSNIJU DEČJU PESMICU na svetu! (VIDEO)

0
najradosniju decju pesmicu petface

E pa ako mislite da oni to ne mogu prevarili ste se. Svi znamo da ptice lepo pevaju i uživamo kada nas ujutro bude pesmom i kada nam dan prolazi u društvu ptičica koje će nam ga ulepšati svojom muzikom.

Međutim, kada imate papagaja, i to onog koji može da govori to može neretko da bude nezgodno, jer se iz opšte kulture i pristojnosti uzdržavamo od korišćenja ružnih reči u javnosti, tako da nam je jedini prostor za takav rečnik naš dom. I tu nastaju problemi kada nam neko dođe, a papagaj razveže jezik. Naravno, mi papagaja možemo naučiti i lepim i pristojnim rečima. On će ponavljati one koje se najčešće čuju ili možda koje mu odgovaraju.

PROČITAJTE I:

Ako primetite ovakve promene na vašoj ptici, možda ona doživljava STRES!

Ovaj papaga ono o čemu smo govorili pred kraj prethodnog pasusa. On je naučio nešto veoma lepo. Možda neposredno ne izgovara reči, ali cvrkuće melodiju. I to veoma lepu melodiju, još lepše dečje pesme koja se uči u školici i ostaje za čitav život.

Kako samo radosno deluje papagaj dok ispušta zvižduke u ritmu te divne melodije. Pa ovo je fantastično otkriće i sjajan snimak. Pogledajte ga, pa on i lupka kako treba sve radi. Da ne dužimo više priču, pogledajmo ovog genijalca:

Samo ćemo reći: „Lupi tada dlan o dlan!“

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSNIMLJEN JE: Ostavio je mokro i promrzlo mače u kutiji pelena za bebe!
Sledeći tekstDA LI ZNATE da su ove situacije i te kako STRESNE za vaše ljubimce?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime