Naslovna VESTI PSI NAJSREĆNIJI DEBELJUCA NA SVETU: Bigl ima preko 90 kilograma i OBOŽAVA ŽIVOT!...

NAJSREĆNIJI DEBELJUCA NA SVETU: Bigl ima preko 90 kilograma i OBOŽAVA ŽIVOT! (VIDEO)

0
najsrecniji debeljuca na svetu petface

Bigl po imenu Volfgang je uvek bio u dobrom raspoloženju, čak i sada kada ima preko 70 kilograma viška. On bi trebalo da ima oko dvadesetak kilograma, a sada teži preko devedeset. 

Niko ne zna okolnosti kako se našao na ulici, on je već u skloništu imao višak kilograma. Verovatno su ga prethodni vlasnici mnogo ugojili i pusti na ulicu kada je postao izuzetno gojazan.

PROČITAJTE I:

NAKON PISANJA PETFACE-a: Pronađen dom za Medu, ženku koja je danas trebalo da bude EUTANAZIRANA!

Ali nijedna od situacija u kojima se obreo Volfgangu nije pokvario radost i sreću. On je i dalje, kod novih vlasnika, ali i pre njih ostao srećan i zadovoljan svojim životom. 

Kada ga je njegova hraniteljska porodica dovela svojoj kućo u kojoj žive i drugi spašeni psi, Volfgang se srećno osećao kao kod kuće. Iako je previše gojazan, nema puno snage da trči i skače po dvorištu sa drugim psima. On se samo izvali na leđa i gleda u sunce. Obožava sunčane dane. Opozava i plivanje u bazenu kada ga drži vlasnica.

On je sada na specijalnom režimu ishrane, mora da skine kilažu jer ga čekaju najbolje godine njegovog života. Unosi svega 600 kalorija dnevno, kako je prepisao veterinar. Sada jede puno povrća, brokolija, i malo ćurećeg mesa.

Samo ćemo reći, sada ga baš briga. Srećan je, kakav je i inače bio. Uživa u suncu, dobrom društvu i ljubavi!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.