Naslovna VESTI PSI NAJTUŽNIJA SLIKA OVE NEDELJE: Nakon akcije udomljavanja, svi psi su udomljeni, sem...

NAJTUŽNIJA SLIKA OVE NEDELJE: Nakon akcije udomljavanja, svi psi su udomljeni, sem njega! (VIDEO)

0
najtuznija slika ove nedelje petface

Ovo je zaista pretužna scena koja ostaje iza jednog veoma humanog i lepog događaja. Ovaj pas zaista nije imao sreće i to je ono što ga je obeležilo, kao neki ružni usud koji ga je pratio u životu. najtuznija slika ove nedelje

Naime, sklonište za životinje Wayside Waifs, organizovalo je akciju udomljavanja pasa iz svog skloništa. Ono što se dogodilo je neverovatno, zabeležen je rekordan broj udomljenih pasa koji su pronašli svoj dom, zapravo udomljeni su svi psi iz skloništa. Da, svi, osim jednog. On nije imao tu sreću da bude spašen i da pronađe svoju porodicu. 

PROČITAJTE I:

TAJANE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA 2: Bira se najljubimac, prijavite svoje na konkurs! (VIDEO)

Ne pitajte kako se to dogodilo, ovo zaista niko ne može pouzdano da kaže. Ovo je pas predivne naravi i sjajne ličnosti. Obožava da se igra, prepun je energije, najviše one pozitivne, ma sav je od pozitivne energije. 

Pas se zove Keni i mešanac je pit bula, nekoliko godina je u skolištu, a sada je imao i tu nesreću da od svih, ali baš svih pasa iz skloništa koji su pronašli svoje domove, bude jedini ostavljen u skloništu.  

Međutim, kada je podeljena fotografija kako sam stoji i tuguje u praznom skloništu, brzo su se pojavili ljudi koji su i njega želeli da udome. Sada konačno ima kome da pruži svu veliku ljubav koju nosi u sebi. Hvala vam dobri ljudi!

Pogledajte ovu sliku i pokušajte da se ne zaplačete, a tek kad pročitate priču…

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.