Naslovna VESTI PSI SNAGA KOJA POKREĆE SVE: Najveći borac Zaječara u borbi protiv bolesti!

SNAGA KOJA POKREĆE SVE: Najveći borac Zaječara u borbi protiv bolesti!

0
najveci borac zajecara petface

Najveseliji je u drštvu, ali ipak ima mnogo problema sa kojima se suočava. Veterinar ga je pregledao i ustanovio da je veoma loše. Od kada je počela da pored stolice teče i krv, pas po imenu Jan, nije više bio toliko veseo.

-Otišli smo kod veterinara, koji je odradio krvnu sliku i biohemiju i rekao da su rezultati baš loši. Da mu nije jasno kako on uopšte stoji na nogama, jer su mu pankreas i jetra u jako losem stanju. Temperatura je 39,8, a Jan, kao da želi da sakrije da mu je loše, pa maše repom čim mu se obratimo, stoji na Fejsbuk stranici Udruženja Beta iz Zaječara.

Beta nema novac da leči psa. Jan svakodnevno prima infuziju i lekove i mora da bude na strogoj dijeti, a hrana za ovaj specijalni režim ishrane je veoma skupa. Ljudi koji se brinu o njemu nemaju para da mu kupuju tu hranu i jede uvek iste granule. Jan samo želi da uživa u životu, ponovo bez bolova, a onda da trči i da se raduje.

PROČITAJTE I:

VERUJTE DA OVAKO NEŠTO NISTE ČULI: Zbog dugovanja psa zaplenili i prodali preko eBay!

-Od onog najveselijeg psa na svetu, ostala je senka. Mršava i tužna senka. Temperatura, loš pankreas i jetra. I danas je primio celu bocu infuzije i lekove kroz nju. Uzeli smo mu posebne granule, koje su preskupe. Ali, mora da bude na toh ishrani. Potrebna nam je pomoć za njegovo lečenje. Mnogo. I drzite nam sapice, pišu iz Bete.

Krv i proliv ne prolaze. Boli ga stomak, tužan je i hoćemo da mu pomognemo. Svi se nadaju da će mu pankreas i jetra uskoro biti bolje. Uzeće mu i surutku. A preskupu hranu koju su mu uzeli neće da lizne. 

-Malo je bolje. Nema više proliva, kašasta je stolica, sa kapima krvi. Smršao je užasno. Samo kosti od njega. Granule nece ni da pomiriše. Moramo da mu kupimo još pilećeg belog mesa. I dalje nije preterano veseo, ali je za nijansu bolje. Veterinar kaže da će još najmanje sedam dana biti na infuziji, napisali su iz Bete.

Danas mu je bio deveti dan terapije i dosta mu je infuzija, a sigurno trpi bolove. Mora se izvući, prosto mora. Toliko je pozitivna ličnosti i ima snage za borbu da je to snaga koja sve pokreće.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNadležni oduzeli psa vlasniku, zbog zlostavljanja, pa ga DANAS VRATILII!
Sledeći tekstPANČEVO: Šta će biti sa stafordom, koji je usmrtio jednu ženu, a drugu povredio?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime