Naslovna VESTI KO ĆE BITI NAJORIGINALNIJA MASKA: Najveći maskenbal za kućne ljubimce stiže u...

KO ĆE BITI NAJORIGINALNIJA MASKA: Najveći maskenbal za kućne ljubimce stiže u Beograd!

0
Najveći maskenbal petface21

Najveći maskenbal, najzabavniji događaj, najšarenije okupljanje za sve kućne ljubimce PRESTONICE stiže 3. novembra u 13h u BIG FASHION na Karaburmi! Kuce, mace, feretke, ptice, hrčci i morski prasići prodefilovaće našom modnom pistom, učestvovaće u mnoštvu igrica koje smo pripremili, dobiti mnooogo poklona,..Šta treba da znate?

Prvo što treba da uradite je da se PRIJAVITE na linku: MASKENBAL 2018! Ne brinite – SVE JE BESPLATNO!

Drugo – ne brinite – ne morate dane i sate trošiti da smislite masku, jer inspiraciju možete pronaći u omiljenom junaku iz filma, kućne radinosti ili mu jednostavno dodati kravatu i eto nama novog “japijevca” 🙂

Najveći maskenbal petface

Treće – Baš svaki ljubimac koji dođe na maskenbal dobija besplatan poklončić, a zašto ne biste otišli kući sa još pokojom  nagradom. Ukoliko se vašoj kuci, maci ili morskom prasetu nasmešio brk na pomen dodatnih nagrada, treba da znate da osvajanje istih zavisi ISKLJUČIVO od KREATIVNOSTI VLASNIKA.

Pripremili smo nagrade za 15 maskenbalskih kategorija, pa tako očekujemo MASKIRANU EKIPU IZ KRAJA koja će nam pokazati šta je pravo drugarstvo i kako imaju autfite koji se slažu. Ako vaš ljubimac ne voli mnogo da pozira i srami se okoline, postaće naš NAJ STIDLJIVKO, a ukoliko je ispred svog vremena i uvodi posebne trendove, ne sumnjamo da će poneti titulu ljubimca sa NAJORIGINALNIJOM MASKOM. Pozivamo roditelje da MASKIRAJU svoje MALIŠANE i ČETVORONOŽNE DRUGARE kako bi poneli ovu prestižno zvanje NAJORIGINALNIJEG MASKIRANOG PARA. Ali, neka iznenađenja ćemo ostaviti i za sam događaj!

Najveći maskenbal petface

Sve u svemu, ovo okupljanje svih kućnih ljubimaca Beograda je još jedan povod da se super zabavimo, družimo i da vam dodelimo puno ukusnih nagrada, koje obezbeđuje Orijen i Acana.

Ono što vam mi garantujemo je MNOGO ZABAVE, MNOGO DOBROG DRUŽENJA, SMEHA, FOTOGRAFIJA. Ono što vi treba da ponesete je DOBRO RASPOLOŽENJE 😉

Zato, sledeće subote, tačnije 3. novembra pravac u BIG FASHON! Obavestite komšije, rođake, prijatelje i vidimo se!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMIŠEVI KAO LJUBIMCI: Kako vam se dopada ova ideja?
Sledeći tekstPRIRODNI IZVOR OPTIMIZMA ostavljen bolestan i sam na ulici!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime