Naslovna VESTI PSI NEŽNI DŽIN U RODITELJSKOJ ULOZI: najveći pitbul na svetu postao je otac

NEŽNI DŽIN U RODITELJSKOJ ULOZI: najveći pitbul na svetu postao je otac

2
najveći pitbul na svetu petface

On se zove Hulk i poznat je kao najveći pitbul na svetu, a sada se ostvario i u najvažnijoj ulozi u životu-postao je roditelj. Kao što je i on sam poseban, posebni su i njegovi štenci, a da li će neko od njega preuzeti titulu najvećeg, vreme će nam pokazati.

najveći pitbul na svetu petface

Da krenemo redom…Hulk je postao popularan ove godine i to zahvaljujući svojim gabaritima, a njegove fotografije preplavile su internet. Naime, Hulk je proglašen za najvećeg pitbula na svetu sa pozamašnom kilažom od neverovatnih 80 kilograma.

Sada je njegov povod za pojavljivanje u medijima druge prirode. Ovaj ogromni pitbul, postao je otac 8 prelepih mališana.

najveći pitbul na svetu petface

Za Hulka njegovi vlasnici kažu da bi svojim ugrizom mogao da otkine čoveku ruku poput čačkalice, ali kada ga vidimo na fotografijama sa svojim potomstvom, ne možemo a da se ne raznežimo.

O potencijalu koji ima Hulkovo leglo, njihov vlasnik Marlon, kazao je sledeće:

-Ovo je definitvno najvrednije leglo koje smo imali. Ukoliko bi svi oni bili trenirani kao psi za zaštitu, njihova vrednost bi mogla dostići pola miliona dolara.

Takođe, vlasnik ne krije nadu da bi jedno od ovih 8 štenaca, moglo od svog tate da preuzme titulu najvećeg pitbula na svetu:

Njihov tata nije legenda bez razloga, a potencijal da među njima bude još jedan rekorder definitvno postoji.

Skoro svi su već prodati, a njihova pojedinačna vrednost je 30.000 dolara, a ustanovljena je samo na osnovu toga ko im je otac. Ukoliko budu prošli kroz elitni program obuke, putem koga bi postali psi  za zaštitu, njihova vrednost bi bila neverovatnih 55.000 dolara.

Ovaj program, prošao je i sam Hulk, a psi se ovim putem osposobljavaju da štite različite ličnosti, ali i da sprovode zakon. On je do sada učen da napadne i oslobodi po komandi, kao i za prilaz napadačima dok su na ili u kolima.

Na osnovu teksta do sada, može se steći utisak da je ovaj najveći pitbul na svetu, agresivan i neprijateljski pas, ali on to svakako nije. Da bismo argumentovali ovu tvrdnju, samo ćemo vam reći da Hulk svoje slobodno vreme provodi u igri i druženju sa trogodišnjim sinom porodice Grenan, Džordanom. Njih dvojica čak i zajedno treniraju, a mimo treninga su nerazdvojan tandem, a čak se i kupaju zajedno.najveći pitbul na svetu petface

najveći pitbul na svetu petface

Džordanova majka, Lisa Grenan o bezbednosti svog sina dok je sa svojim prijateljem kaže:

Hulk je neverovatan, dobro izbalansiran pas i njega ne bi moglo da izbaci iz ravnoteže ono što bi moglo većinu pasa. Džordan nikada nije pretrpeo nijedan ujed ni od jednog našeg psa, pa ni od Hulka, a ja nikada ni ne bih dovela svoje dete u takvu situaciju da se nešto slično dogodi. On je 100 posto siguran kada se nalazi u okruženju naših pasa.

Lisa i o temperamentu svog pitbula ima samo reči hvale:

-Hulk je nežni džin i divan je otac. On se stalno mazi sa svojim štencima i neprestano ih liže. On je neverovatan otac zaista.

najveći pitbul na svetu petface

Grenanovi su mnogo puta dobijali ponude da prodaju svog ljubimca za neverovatne iznose, ali su takve ponude iznova odbijali. Marlon kaže da je Hulk u međuvremenu postao deo porodice:

Volim ovog psa toliko iskreno da se to rečima ne može opisati.

najveći pitbul na svetu petface

Ova priča je još jedna potvrda koliko pitbulovi mogu biti divna i stvorenja i da ne postoje loši psi, već samo loši vlasnici.

 U videu pogledajte  ovog najvećeg pitbula na svetu i njegovu predivnu porodicu:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas koji plače u azilu je nešto najtužnije što ćete danas videti!
Sledeći tekstPRAVA MAGIJA: fotografije pasa uslikanih u pravom trenutku

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime