Naslovna VESTI PSI DEVOJČICA SA NAJVEĆIM SRCEM NA SVETU! Svima nam je dala primer.

DEVOJČICA SA NAJVEĆIM SRCEM NA SVETU! Svima nam je dala primer.

0
Devojčica sa najvećim srcem na svetu

Jedan, slučajno nastao snimak devojčice koja se ni jednog trenutka nije dvoumila šta treba da uradi kada je srela psa koji kisne kraj puta kojim je išla postao je s razlogom viralan. Devojčica nam je svima pokazala da ima najveće srce na svetu i mnogima dala primer kako se treba ponašati.

Devojčica sa najvećim srcem na svetu

Naime, Maiane Rodrigez je jednog tmurnog i kišovitog jutra pogledala kroz prozor svog stana i ugledala neverovatnu scenu. Devojčica je očito na putu ka školi ugledala pokislog jadnog psa koji nije imao gde da se skloni i uradila herojsko delo.

Pročitajte i ovo: POSLEDNJI POZDRAV LEU! Zmija otrovnica nije imala milosti.

Spustila je svoj ranac, postavila kišobran da zaštiti psa, a potom skinula svoju jaknu. Zatim je uvila psa u jaknu podigla ga u naručje i zajedno sa njim nastavila put dalje.

Devojčica sa najvećim srcem na svetu

Majane se brzo snašla pa je celu scenu snimila i postavila na društvene mreže. Video je privukao pažnju velikog broja ljudi koji su bili oduševljeni devojčicinim postupkom. Uskoro je neko prepoznao devojčicu i ubrzo se saznalo za srećan kraj ovog psića.

Devojčica sa najvećim srcem na svetu

Devojčica se zove Cibeli Stiegelmair i ima samo 12 godina. Njeni roditelji su prihvatili psa kojeg je ona sklonila sa ulice i Pretinja, kako su je nazvali danas ima svetlu budućnost. Ostala je u domu devojčice koja ju je bez razmišljanja spasla.

Pročitajte i ovo: OPROŠTAJ OD PRIJATELJA I HEROJA! Ovaj čovek je ostao uz prijatelja do poslednjeg trenutka

Devojčica sa najvećim srcem na svetu

„Bila sam zaprepaštena kada je stigla sa štenetom jer je bila sva znojava i mokra od kiše“, rekla je Rejane Stiegelmair, Cibeliina mama. „Bilo je krvi na njenoj košulji. Mislila sam da je povređena, ali mi je rekla da je našla štene povređeno.” Srećom, povrede su bile lakše prirode i Pretinja se vrlo brzo oporavila.

Devojčica sa najvećim srcem na svetu

Niko ne zna kako je Pretinja tog dana ostala sama na trotoaru, ali jedno je jasno — zahvaljujući Cibeli, devojčici sa najvećim srcem na svetu njena budućnost nikada nije izgledala svetlije.

Izvor: thedodo.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOPROŠTAJ OD PRIJATELJA I HEROJA! Ovaj čovek je ostao uz prijatelja do poslednjeg trenutka
Sledeći tekstMAMA GA JE NAPUSTILA ali je dobio NOVU PORODICU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime