Naslovna VESTI PSI NAJZAD PRAVDA: Osuđena na 33 godine zatvora zbog stravične okrutnosti!

NAJZAD PRAVDA: Osuđena na 33 godine zatvora zbog stravične okrutnosti!

0
33 godine zatvora

Neki odgajivači se u trci za što većom zaradom prema psima koje drže ponašaju gore od najgorih zlostavljača. Priče o stravičnim odgajivačnicama i uslovima u kojima se drže psi za priblod i prodaju sve su češće. Ovakve odgajivačnice su najčešće nelegalne i teško se otkrivaju. Ipak, kada pojedini „odgajivači“ ipak budu otkriveni sudski epilog može da donese bar neku pravdu.

33 godine zatvora

Kada su izvršili raciju jedne odgajivačnice iz Merilenda, službenici za kontrolu životinja su zatekli 54 psa u veoma lošim uslovima. Prostor u kojima su se nalazili nesrećni psi su opisani kao komore smrti. Podovi i zidovi su kompletno bili prekriveni muljem i prljavštinom. Hrana za pse je bila svuda razbacana i uglavnom plesnjiva i pokvarena. Pronašeni su istruleli ostaci tela više pasa koji su bili nabacini u kadi jednog kupatila. Momentalno su uhapsili Loru Filer i njenog supruga Džona Robertsa

33 godine zatvora

PRESTRAŠNO: Zaspao na šinama, vagon mu smrskao nogu!

Od 54 psa koliko ih je spaseno iz ovih stravičnih uslova, čak je 27 naknadno uginulo ili moralo biti eutanazirano. Slučaj je dodeljen državnoj tužiteljki koja je odlučila da ovi prestupnici dobiju zasluženu kaznu. Ona je podigla optužnicu po 109 tačaka. Filerova je priznala krivicu za samo 11 tačaka.

33 godine zatvora

HEROJ GODINE IAKO JE TEK MAJ: Haski pronašao novorođenče koje je majka ostavila u žbunju

Sudija je prilikom donošenja kazne posebnu pažnju obratio na „krajnju ravnodušnost“ koju je pokazala prema nesrećnim životinjama. Osudio ju je na 33 godine zatvora. Preporučio je i lečenje u instituciji za mentalno obolele. Pored toga, ovaj pakleni par mora da plati 91.400 dolara naknade vlasniku kuće u kojoj su držali odgajivačnicu. Naravno, Lori Filer je i doživotno zabranjeno držanje životanja čak i kao kućnih ljubimaca. Njen suprug je prošao mnogo bolje. Osuđen je na svega godinu dana zatvora.

Izvor:  iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.