Naslovna VESTI PSI POTPIŠI PETICIJU, PODRŽI: Mariu iz Bora naloženo da iseli svoje pse iz...

POTPIŠI PETICIJU, PODRŽI: Mariu iz Bora naloženo da iseli svoje pse iz stana!

14
naloženo da iseli svoje pse petface

Mariu iz Bora naloženo da iseli svoje pse iz stana! Dobro ste pročitali. Rok od 15 dana od dana dostave rešenja, Mario je imao da se „reši“, kako kažu, svojih ljubimaca. Taj dan je – SUTRA!

– Da li je moguće da grad nema čime drugim da se bavi? Da li je moguće da je u Boru jedini problem to što čovek ima četiri psa? Blago vama, tj nama svima, ako su to jedini problemi koji su ostali da se reše!

– Borani, ustanite u odbranu vašeg komšije! Sramota je da se ovo dešava, sada, u ovom veku!

naloženo da iseli svoje pse petface

– Želim ovom peticijom da se prekine progon nevinih četiri pekinezera I da se čoveku I vlasniku omogući miran I dostojanstven život kao svuda u svetu. Sramota!

– Smatram da svako u svom stanu, ako ne ometa druge, ima pravo raditi šta hoće! Komunalna policija bi se mogla baviti pametnijim stvarima. Ako vole da se toliko bave životinjama, neka kažnjavaju one koji te životinje maltretiraju i ostavljaju ih na ulici kad im dosade!

Ovo su samo neki od preko 40 komentara koji su ostavljeni u peticiji za podršku Mariu iz Bora, kojem je naloženo da iseli svoja dva od četiri psa, rase pekinezer!

naloženo da iseli svoje pse petface

Naime, Nataša Ogašanović, Inspektor za zaštitu životne sredine Odeljenja za inspekcijske poslove Opštinske uprave Bor, donela je rešenje po kojem se nalaže Mariu Grgoni iz Bora da broj pasa koje drži u stanu smanji na dva.

Inspekcija je reagovala po žalbi suseda koji tvrdi da ga buka koja se čuje iz Mariovog stana, a uzrokovana je kućnim ljubicmima, uznemirava.

Kako se navodi u obrazloženju, Lena, Loki, Mona i Leo, iako uredno vakcinisani i sterilisani, neće više živeti u slogi.

Iako je Mario dobio saglasnost svih stanara zgrade u kojoj živi, nadležni se pozivaju na Zakon koji u članu 13. jasno navodi da je propisano da se u stanu mogu čuvati dve mačke i dva psa.

naloženo da iseli svoje pse petface

Mario je imao pravo na žalbu u roku od 15 dana, a u međuvremenu na Internetu se digla velika prašina. S tim u vezi pokrenuta je i peticija, kojom bi se moralo, kako kažu oni koji su je potpisali, zaustaviti ovo „bahaćenje nadležnih“!

U rešenju koje su nadležni izdali jedino ne stoji ŠTA MARIO DA URADI SA PSIMA KOJIH TREBA DA SE REŠI – da ih ubije, ostavi na ulici, pokloni,… Kao da je bitno!

POTPIŠITE PETICIJI i dajte svoj glas protiv ove sramne odluke Grada Bora.

PETICIJA je na linku: POMOĆ MARIU,SAČUVAJMO NJEGOVA 4 PSA

PODELI, SVAKI POTPIS JE JAKO VAŽAN!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPretukli psa do smrti i ostavili poruku: „Ha ha pretukli smo ga“!
Sledeći tekstNjen život je bio tužan, jer je Lejdi bila pas sa najvećim brojem fobija. A sada…

14 KOMENTARA

 1. PODRZAVAM DA MARIO DRZI U SVOM STANU SVOJE ZIVOTINJE…JER IMA NAS PUNO KOJI ISTO TAKO IMAMO I VOLIMO IH DO BESVESTI…
  DOZVOLITE MARIJU DA IH IMA JER IH VOLI I CUVA….HVALA

  • Bok! Sigurno ste čuli za suđenje psu Medi koji je navodno preglasno lajao. Uglavnom tužiteljica je psihički nestabilna a medo laje kao i svi drugi psi.
   Dajem podršku Mariju da zadrži svoje pse jer onaj kojemu smetaju 4 malena psića koji , navodno prave strašnu buku, treba otići na pregled a mu ustanove terapiju.
   Ja osobno imam 2 psa i 2 mačka a moj sin 3 psa, i samo da ga vidim tko će me tužiti i odrediti da ih moram eliminirati.
   puno sreće Mariju i psićima, ćao!

 2. PODRZAVAM DA MARIO DRZI U SVOM STANU SVOJE ZIVOTINJE…JER IMA NAS PUNO KOJI ISTO TAKO IMAMO I VOLIMO IH DO BESVESTI…
  DOZVOLITE MARIJU DA IH IMA JER IH VOLI I CUVA….HVALA

 3. Mislim da je nepravedno da ove ljude osudite sto se brinu o zivotinjama koje vole. Mislim da bi se trebali baviti ljudima koji povredjuju životinje. Boze kakvi smo mi ljudi kada cinimo da ovako nesto mora i da se dovede u pitanje!!! Jedno dobro delo nailazi na osudu! Sramota!

 4. KADA SE ZIVOTINJE ZLOSTAVLJAJU I UBIJAJU,NEMA KO DA INTERVENISE,JER TO NIJE NICIJI POSAO I ZA TO NE POSTOJI ZAKON. ALI KADA SE DOKONA USEDELICA POZALI NA DOSADU I NEZADOVOLJNI ZIVOT,I CIM TREBA DA SE OKRIVE NEDUZNE ZIVOTINJE SVIMA JE TO POSAO I SVI CE DA IZADJU NA TEREN!!! BRUKA I NEPRAVDA!!!!!!!! MARIO UZ TEBE SAM.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime