Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Napad na nedužne mačiće – ono što treba da znate!

Napad na nedužne mačiće – ono što treba da znate!

0
buve i macici petface

Većina vlasnika mačaka svoje ljubimce uzela je sa ulice, usvojila iz nekog azila ili dobila na poklon. Međutim, bilo da su u pitanju rasni mačići ili oni usvojeni, oni gotovo uvek sa sobom donose i buve. Upravo iz tog razlgoa, neophodno je da u prvim danima vašeg novog prijateljstva upoznate svog malog ljubimca, ali i nezvane goste koji dolaze sa njim. Mislimo naravno na dosadne ektoparazite – buve. Glad i potreba za hranom kod buva je neizmerna i zato ne treba misliti kako će one nestati same od sebe. Od prvog dana zajedničkog života sa ljubimcem, potrudite se da stanete na put buvama i problemima koje izazivaju.
Na sreću, danas je to veoma lak posao za vlasnike, s obzirom na to da na raspolaganju imaju kvalitetne preparate bez hemijskih insekticida, pogodnim i za tretman buva na mladim životinjama.
biospotix za macice petface
Zaštita mora da bude konstantna, jer treba uvek imati na umu da su buve aktivne tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove. Sa druge strane, stalna zaštita pored kvalitetne nege i ishrane, predstavlja jedini način da posete veterinaru svedete na minimum. Zahvaljujući razvijenoj tehnologiji sada možete izuzetno jednostavno suzbiti buve u tri koraka: uz pomoć spot on preparata, sprejeva za ljubimce, ali i za one parazite koji su se nastanili u vašoj neposrednoj okolini. Biospotix nudi sve to, a uputstvo za njihovu upotrebu potražite na pakovanju ili kod vaših veterinara.

Prethodni tekstČOVEK KOJI JE OSVOJIO SVET: Ostao sam u Fukušimi da bi hranio životinje! (FOTO i VIDEO)
Sledeći tekstONI TREBAJU HITNU NAŠU POMOĆ: Mama pas izbačena na ulicu sa 4 bebe u Zaječaru!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime