Naslovna VESTI PSI NAPADNUTA I OSTAVLJENA! – Neko ga je fotografisao i otišao!

NAPADNUTA I OSTAVLJENA! – Neko ga je fotografisao i otišao!

0
Napadnuta i ostavljena

Grejs je ipak spašena. Njena priča je za započela na ulici gde vrebaju razne opasnosti. Grejs je doživela da je čak i vrane napadnu i u strahu se zavukla u jedan ćošak čekajući da se neko smiluje i pomogne.  Neko ju je video. Napravio je fotografiju, poslao je jednom azilu i otišao. Nije prišao, nije je sklonio na bezbednije mesto iako je napadnuta i ostavljena.

Napadnuta i ostavljena

Grejsina priča se nastavila u trenutku kada je volonter uspeo da pronađe mesto gde se sakrila. Spasilac je bio zgrožen. Grejs je bila preplašena, prokisla, promrzla, sva u ranama koje izgledale veoma čudno. Odmah ju je odneo kod veterinara.

Pročitajte i ovo: NIJE „SAMO PAS“! – Vlasnici posle smrti ljubimca treba da dobiju slobodne dane sa posla!

Veterinar je posle prvog pregleda ustanovio da su sve rane inficirane i da su nastale od strane velikih ptica – najverovatnije vrana. Zamislite taj horor koji je doživela malena Grejs.

Napadnuta i ostavljena

Pored toga, bila je neuhranjena ali je odbijala i vodu i hranu. Posle dodatnih analiza, otkrio se i razlog. Imala je parvovirus. Veterinar je započeo terapiju intravenskim infuzijama sa nadom da će se maleni, izmučeni organizam izboriti protiv smrtonosnog virusa. Sapsilac je otišao korak dalje.

Pročitajte i ovo: HRANILA SE SOPSTVENIM IZMETOM! – Osuđen čovek koji je ostavio psa 2 nedelje bez hrane i vode.

Odlučio je da Grejs odnese kući i da ona tamo nastavi lečenje. Nastupili su dani zebnje i borbe. Srećom Grejs je pokazala koliki je borac i veliki-mali junak. Uvedene su i transfuzije krvi i uz veliku pažnju i negu anđela koji ju je sklonio s ulice Grejs je počela da pokazuje znake oporavka.

Napadnuta i ostavljena

Nekoliko nedelja kasnije, Grejs je stala na svoje nožice i bilo je jasno da se izborila sa svim nedaćama. Danas je dobro i već je čeka novi, pravi dom. Čekaju je ljudi koji će je voleti i brinuti da joj se nikada ne dogodi nešto tako strašno.

Izvor:  pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIJE „SAMO PAS“! – Vlasnici posle smrti ljubimca treba da dobiju slobodne dane sa posla!
Sledeći tekstUSPAVANKA NA ULICI – Kada je videla kako mali beskućnik uspavljuje svog psa, srce joj je prepuklo

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime