Naslovna VESTI PSI Prolaznik se odrekao sendviča i džempera zarad napuštene kujice!

Prolaznik se odrekao sendviča i džempera zarad napuštene kujice!

0
napuštene petface

Jedan prolaznik je postao heroj napuštene kujice u Osijeku. Ali, ne samo nje! Njegov gest je pozdravilo više stotina hiljada korisnika Interneta! Naime, nepoznati stanovnik Osijeka rano jutros je naišao na kujicu koja je promrzla stajala i tužno ga gledala okicama.

Iako nije mogao da je povede kući, morao je da učini nešto za nju! Prvo joj je dao svoj sendvič, a zatim je skinuo i svoj džemper i utoplio je!

Videći da će ogrtač pasti sa psa nakon nekoliko njenih koraka, napravio je mali čvor, pa je kujica na taj način mogla ostati u toplome.

On je najslađi mali pomoćnik svog vlasnika automehaničara!

Neobičan prizor zatekli su, očito nedugo nakon (jer je kujica još jela ostatke sendviča), volonteri Udruge Pobjede, koji su je nakratko smestili kod sebe. Objavili su priču na sovjoj stranici, a mogli bismo reći da je ovo bio SREĆNI dan napuštene kujice!

Naime, jedna devojčica je videla psa i zamolila mamu da je udome bar privremeno! Nazvali su je Miranda i ona će sad u njihovom domu spokojna, sita i topla tražiti novi dom.

– Hvala onome tko je Mirandi dao svoj obrok i svoj džemper. Možda je to mala gesta i sigurno je da ne mijenja svijet, ali je toliko prekrasna i ganutljiva. Svima nam je uljepšala dan. Ponekad nije potrebno puno da se nekome pomogne, ali to biću koje je pomoć primilo znači čitav svijet, rekla je Ivana Crnoja, predsjednica udruge Pobjede, a prenosi portal jutarnji.hr!

BRAVO, BRAVO, BRAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIJATELJSTVO BEZ GRANICA: Napušteno slonče i pas postali su najbolji drugari! (VIDEO)
Sledeći tekstZA SVE KOJE NEMAJU DOM: Otvorio džamiju za mačke sa ulica!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime