Naslovna VESTI PSI Napušteni pas utehu pronašao u odbačenom plišanom medvediću!

Napušteni pas utehu pronašao u odbačenom plišanom medvediću!

0
Napušteni pas petface

Napušteni pas i jedan medvedić možda na prvu pomisao nemaju ništa zajedničko. Međutim, spaja ih tužna sudbina – oboje su odbačeni od strane svojih vlasnika!

Kao da je ovaj Napušteni pas to znao, pa je bar na trenutak utehu pronašao u medvedićevom zagrljaju!

Naime, Ivet Holzbač koja je i sama veliki zaštitnik napuštenih životinja, bila je svedok ove neverovatne scene. Išavši ulicama ulicama Hjustona, ona je  zatekla dirljivu scenu napuštene kuce sa svojim novim drugarom i odmah se raznežila.

Pročitajte još:
DA TI SRCE STANE: vombat grli plišanog medu!

– Čim sam videla kako lutalica leži zagrljen sa plišanom igračkom, pomislila sam: “Kako je ovo slatko!” i podelila sliku sa prijateljima na Fejsbuku, priča Ivet.

Scena joj je slomila srce i odmah je razmišljala kako može da pomogne nesrećnom psu. Nažalost, odluka da je povede sa sobom nije bila moguća, jer tog dana u Prihvatilištu nije bilo mesta ni za jednog novog psa.

– Napuštenih pasa jednostavno ima previše da bi ih sve smestili u sklonište. Tako da svakodnevno, kao i sada moramo bukvalno da biramo kog psa ćemo povesti u sklonište, a kog nažalost nakon hranjenja moramo ostaviti na ulici. Prednost uvek imaju oni u najgorem stanju, kaže Ivet!

Napušteni pas petface
Kalvin

Ona se sledećeg dana vratila na sito mesto u posetu i dostavu hrane psu, ali njega nažalost tamo nije bilo. Tržila ga je svuda u okolini, ali od njega ni traga ni glasa. Pitala je i prolaznike, ali ga niko nije primetio. Onda je „naletela“ na njega!

Pročitajte još:
11 FOTOGRAFIJA zbog kojih ćete poželeti da zagrlite svog ljubimca – ŠTO JAČE!

– Krenuli smo danas u nadi da ćemo konačno pronaći odgovore smo tražili. Dok smo se vozili do mesta gde sam fotografisala psa prvi put, sreli smo jednog starijeg gospodina kako  polako čisti lišće sa trotoara!  Kalvin, 89 godina star ljubitelj životinja! Pokazali smo mu fotografiju i upitali da li je primetio ovog psa. Tiho nam je rekao „DA“ i objasnio da je to u neku ruku bio njegov pas. Naime, on je godinama unazad spašavao pse s aulice, tako da ih je u jednom trenutku u njegovom dvorištu bilo čak 20! Ovaj pas je skoro stigao sa ulice i jednostavno nije želeo tu da ostane. Neprestano e preskakao ogradu i bežao, kao da nekog traži. Kalvin je čak i krpio rupe i podizao ograde, ali pas je ipak nestao. Dok nam je pričao bukvalno je plakao, tako da nije bilo sumnje da je voleo ovog psa, napisala je Ivet na svom Facebook-u i apelovala na sve tamošnje ljubitelje životinja da obrate pažnju na pse na ulici.

Možda se baš ovaj Napušteni pas nalazi negde pored njih,…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠtene koje je ostavljeno u kesi da umre, konačno je našlo svoj dom!
Sledeći tekstIščekujući kraljevsku posetu, džinovska kornjača Džonatan je dobio prvo kupanje u svojoj 184 godini!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime