Naslovna VESTI PSI PRETVORIO SE U KAMEN: Napušteni pas bojao se ljudskog dodira. A sada…...

PRETVORIO SE U KAMEN: Napušteni pas bojao se ljudskog dodira. A sada… (VIDEO)

0
Napušteni pas petface

Nište tužnije danas nismo pročital. Napušteni pas se doslovno pretvorio u kamen! Bolest i godine provedene na ulici, učinile su svoje. Njegova glava se, ponavaljmo, pretvarala u kamen! Kada ga je pronašla na ulicama Atine, jedna žena nije mogla ni da mu priđe, jer se plašio ljudksog dodira!

Uslikala ga je i postavila sliku na Facebook, a obzirom da je postala viralna za samo nekoliko minuta, po njega su odmah došli spasioci!

Napušteni pas petface

Napušteni pas, kasnije nazvan Petra (što na grčkom jeziku znači kamen), imao je pet godina i odmah je podvrgnut veterinarskom lečenju! Šuga, infekcija izazvana krpeljima i razne druge bolesti otežavale su život ovog prelepog psa!

Pročitajte još:
NOVI SAD: Dobermanka Mila u NEPREPOZNATLJIVOJ transformaciji! (FOTO)

Napušteni pas petface

– Mislim ga niko nikada ranije nije ni dotakao. Čak štaviše, mislim da joj se nikad niko nije ni približio, rekla je Valia Orfanidou, iz centra “Spasimo grčke lutalice”.

Napušteni pas petface

Međutim, spasoci nisu hteli da odustanu i Petra je svakim danom, svake nedelje, sve više napredovala! Bila je tolerantnija prema radnicima centra, koji su je sada već i mazili!

Pročitajte još:
TRANSFORMACIJA: Bio je pas na samrti, a izrastao je u belog lepotana! (VIDEO)

Napušteni pas petface

– Mazila sam je, ali ona nije uživala – kao da nije shvatala šta je to maženje. A onda je nakon par meseci sama počela da traži ljubav, a sada već obožava češkanje po stomaku, dodala je Orfanidou.

Petra je danas zdrav pas, spreman da voli i bude voljen! Sigurni smo da je nakon ovakvog života čeka svetlai  srećna budućnost!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.