Naslovna VESTI PSI DIVNOOO: napušteni štenci sada čekaju novi dom

DIVNOOO: napušteni štenci sada čekaju novi dom

0
napušteni štenci petface

napušteni štenci: Prizor od koga se cepa srce zabeležen je na Floridi, kada su pronađena 2 šteneta, izgladnela i sa malim izgledima da će preživeti. Srećom, ne samo da su preživeli, već sada izgledaju potpuno neprepoznatljivo.

Oni su napušteni štenci koji su ostavljeni jer nikome nisu trebali i jer nikoga nije bilo briga da li će preživeti. Oni dele sudbinu hiljada i hijada pasa koji su na isti način ostavljeni pored puteva širom sveta. Srećom, ista ta sudbina je htela da oni prežive, a sve zahvaljujući dobrim ljudima iz neprofitne organizacije Clay Humane.

Oni su Skaut i Dodžer, a kada su pronađeni, obojica su patila od neuhranjenosti. Pored toga, Dodžerovo krzno bilo je prekriveno parazitima, usled čega mu je krzno bilo u pečatima.   

napušteni štenci petface

Sada, samo mesec dana nakon što su pronađeni, zahvaljujući lekarskoj nezi i zdravoj ishrani, oni gotovo da izgledaju neprepoznatljivo. Doktor Christian Broadhurs, iz tima koji je brinuo o ovim napuštenim štencima, rekao je:

Nismo sigurni kako su štenci završili pored ovako prometnog puta, ali najverovatnije je da su oni ostavljeni. A pored njih je pronađena konzerva sa vodom.

Pored njih, ostavljeno je i treće štene, koje nažalost nije stiglo da dočeka svoje spasioce.

Kada su stigli u prihvatilište, procenjeno je da je ovaj dvojac star negde između 15 i 16 nedelja. Svi zaposleni su se svesrdno potrudili oko nege ovih mališana. Pored toga, Dodžer je podvrgnut i tretmanu protiv parazita. A kao rezultat svih ovih napora, 2 šteneta su se oporavila i brže nego što se očekivalo.

napušteni štenci petface

Izvršna direktorka ove organizacije, rekla je:

Ne smem ni da zamislim šta bi se ovim mališanima desilo da ih naše osoblje nije pronašlo.  A sada zahvaljujući velikodušnim donacijama, oni će u potpunosti ozdraviti, a mi ćemo se potruditi da im nađemo domove koje će moći da nazovu svojim.

Mi smo neizmerno srećni što če ovi napušteni štenci pronaći priliku da osete ljubav i toplinu nečijeg doma. Mnogi nisu te sreće.

Srećno mališani, želimo vam mnogo razigranih i bezbrižnih dana!!!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČISTA LJUBAV: ovaj mačak toliko voli svog vlasnika da se to ne može rečima opisati
Sledeći tekstBRAVO, BRAVO: Dečko skinuo svoju jaknu i zaštitio psa od kiše!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime