Naslovna VESTI PSI POČIVAJ U MIRU LJILJANA: Napustila nas je VELIKA ŽAŠTITARKA ŽIVOTINJA! (VIDEO)

POČIVAJ U MIRU LJILJANA: Napustila nas je VELIKA ŽAŠTITARKA ŽIVOTINJA! (VIDEO)

0
napustila nas je petface

Malo ko je znao teta Ljilju iz Zaječara i koliko se borila. Ova žena je bila heroj pasa, mačaka i drugih životinja. Liljana je preminula juče i tako sve koji su je voleli ostavila u tugi i bolu.

Ona je napustila i svoje životinje, o kojima se brinula i koje je spasavala. Po kiši, snegu, suncu i najvećoj žegi ona je uvek bila uz njih. Verujemo da je svojim delima zaslužila rajsko naselje.

-Obaveštavam sve da je Ljiljana Mitrovic, čuvena zaštitarka i ljubiteljka životinja preminula 26.11.2019, navedeno je u postu na Fejsbuku kojim je javnost obaveštena da je nas je ova plemenita žena napustila.

Kako se ocenjuje vrednost čoveka? Prema njegovoj kući? Prema njegovom automobilu? Prema njegovoj odeći? Prema broju njegove dece?

PROČITAJTE I:

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA: Dečak iz Zaječara pod kišobran SAKRIO PSA OD KIŠE! (VIDEO)

ŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu ne bi bilo spasa! (VIDEO)

Ukoliko su ovo vaši kriterijumi, onda Žarko Žare Milošević nema da ponudi ništa, što bi od njega napravilo „vrednog“ čoveka. Tako je i umro, ne ostavljajući svetu ništa vredno.

Umesto automobila, Žare je vozio jedan krš, koji je s optimizmom nazivao biciklom. Umesto u kući, on je živeo u ruini bez vrata, izložen promaji iz rupa koje zjape. Nameštaj? Nešto nalik drvima za potpalu. Odeća? Iznošeni mantil usred zime i par cipela u raspadanju. Deca? Doći ćemo i do toga.

Žare nije uvek živeo tako. I on je, kao i drugi imao profesiju, imao je prijatelje, društvenu sredinu. Svakako, kroz život se probijao više loše nego dobro, ali nije li to tako sa svima ovde? Sve do onog dana, kada ga je sudbina nemilosrdno pogodila, Žare je živeo život kao i svi drugi.

Nastavak priče o Žaretu pročitajte: OVDE

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.