Naslovna VESTI PSI NASELJE SOKO SALAŠ: Ubijen pas, ostavljen na autobuskoj stanici vezanih nogu, policija...

NASELJE SOKO SALAŠ: Ubijen pas, ostavljen na autobuskoj stanici vezanih nogu, policija radi na slučaju! (VIDEO)

1
naselje soko salaš petface

Na autoputu u Beogradu, kod naselja Soko Salaš kod Aerodroma Nikola Tesla, građani su pronašli ubijenog psa, vezanih nogu koji se nalazio na klupi autobuske stranice, drugi meštani su se uputili ka stanici kako bi sačekali policiju.

-U međuvremenu je u tih 20-tak minuta dok smo stigli leš psa nestao. Kako? Gde? Ne znamo. Pretražili smo sve na udaljenosti od 50 metara od stanice, nigde traga lešu, izuzev dlaka od krzna na metalnoj klupi, kao dokaz da je pas bio tu. Ovim putem želim u ime V.R. i njenog supruga koji su prijavili leš psa, kao i u moje lično ime Udruzenja “Solidarno za životinje i prirodu” da se javno zahvalimo ekipi policijske stanice Surčin, naročito vođi smene, koji su u rekordnom roku došli na mesto događaja da izvrše uviđaj, pregledali teren, pogledali fotografije i napravili zapisnik, kao i kontaktirali tužioca u vezi ovog slučaja, rekla je za Petface naša čitateljka Danijela. 

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Kao dokaz da su po službenoj dužnosti i zakonu odradili svoj posao na visokom nivou je i to da su insistirali da ljudi koji su prijavili slučaju dođu u 15 časova u policijsku stanicu Surčin da bismo dodatno dali izjave.

-Ovim putem bih ujedno i da spomenem sve one stanovnike ovog naselja koji su u tih 12 sati i više videli ovog mrtvog psa vezanih nogu, stajali pored njega, čekali autobus ali nisu našli za shodno da ispune svoju građansku obavezu i okrenu bilo koju od nadležnih službi i prijave ono što su zatekli i ujedno ih pitam: Da li biste stajali i pored mrtvog čoveka tako ne zainteresovano i čekali autobus? Ono što je zabrinjavajuće je da je ovo drugi slučaj ovog tipa, navela je Danijela.

naselje soko salaš petface
Foto: Slučaj iz 2017. godine

Prethodni put (2017-te) je pas mešanac bio udavljen konopcem i kesom i ostavljen pored bankine na ulazu u naselje (preko puta).

-Policiju sam zvala, dok su došli (u roku od 45 minuta) leš psa je već nestao. Ponavljamo da je ovo KRIVIČNO DELO, član 269 Krivičnog zakonika i da je svako dužan da obavesti policiju, a ukoliko naiđe na ovakav slučaj ili slučaj zlostavljanja. O patološkom profilu ličnosti koja je ovo uradila nećemo ni pričati, dovoljno je znati da je to tempirana bomba na dve noge koja hoda na slobodi i koja je pretnja deci, ljudima i svemu onom što je živo, objasnila je Danijela.

Šta dalje da kažemo, hvala dobrim ljudima koji su ovo prijavili i nadamo se da će policija učiniti sve kako bi se počinilac pronašao.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

  1. Strasno, zalosno i jezivo… Nadam se samo da ima kamera u okolini i da ce biti pregledane, i da se nece zapostaviti ovaj slucaj i pasti u zaborav kao svi ostali!!! Gradjani koji su bili svedoci, i iz okoline MORAJU da pritisnu nadlezne da odrade svoj posao. Drzim fige da se ovaj slucaj resi i kazni zlotvor koji je ovo pocinio!!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.