Naslovna VESTI PSI KOKER MAKS NAUČIO VLASNIKE DA GA GRLE! Učiniće SVE da dobije ZAGRLJAJ.

KOKER MAKS NAUČIO VLASNIKE DA GA GRLE! Učiniće SVE da dobije ZAGRLJAJ.

0
Pas Max

Ovaj dvogodišnji koker španijel je oduvek lako učio trikove i komande valsnika. Stigao je dotle da to svoje znanje koristi i u suprotnom pravcu – da vlasnike nauči nekim veštinama. Naravno, onim koji se njemu sviđaju.

„Naučila sam ga osnovnim trikovima i veštinama i to veoma lako. Sve ostalo je sam naučio.“ – kaže Ketrin Tup, Maksova vlasnica. Maks je usvajao trikove posle samo dva – tri pokušaja! Na primer, ako želi da da izađe napolje, Maks pritisne taster za zvonce koji su mu instalirali pored ulaznih vrata.

Koker španijel Max

Ipak, najslađi trik koji koji on izvodi je zagrljaj pre nego što vlasnici odlaze od kuće. „Zaista ne znam kada smo shvatili da nas je naučio da to radimo“- kaže Ketrin. Maks sedi kod ulaznih vrata i kada neko odlazi iz kuće on skače u zagrljaj. Naravno, svi prihvate to njegovo iskazivanje ljubavi.

PRESLATKA JE – Ova MAČKA nosi ručno napravljen MODNI DETALJ i ne odvaja se od njega

NEVEROVATNO: MAČKA SA MAČETOM TRAŽI POMOĆ LEKARA

Trenutno, on insistira na tri uzastopna zagrljaja, što može da prilično produži odlazak iz kuće, pogotovu ukoliko ste u žurbi. Istovremeno, zagrljaji nisu rezervisani samo za vlasnike. Maks grli svakoga ko je bio u posti porodici Tup. Ne pravi razliku između njihovih prijatelja ili majstora za veš mašinu ili električara. Najbolje u svemu, svi oni to poštuju i uzvraćaju Makov zagrljaje.

PRIPREMITE MAČKU NA VREME: Vraćanje na posao i odvikavanje ljubimaca da ste stalno kod kuće

Maks se grli i kada odlazi iz tuđe kuće ukoliko je bio u poseti. Ukoliko je ostavljen u igraonici on se grli prilikom odlaska i tako pokazuje ljubav i zahvalnost zbog druženja. Maks grli čak i svog veterinara kada napušta ordinaciju! Ukoliko muneko ne uzvrati zagrlja, on je izuzetno uporan sve dok ne dobije ono što želi. Srećom, takve situacije su izuzetno retke jer ko može da odoli ovakvom izrazu beskrajne ljubavi.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.