Naslovna VESTI MAČKE NE RADITE OVO: Spasene 24 mačke ostavljene u vrelom autu

NE RADITE OVO: Spasene 24 mačke ostavljene u vrelom autu

0
ne radite ovo, petface

Idu topli dani, a ono na šta se svake godine apeluje je da ne ostavljate ljubimce u zatvorenom autu, ni na 5 minuta!

U Južnoj Kaliforniji, gde je temperatura prošle subote bila oko 33 stepena, primećene su mace koje su majukale zatvorene u jednom autu bez vode i hrane, tražeći pomoć.

13 MILIONA PREGLEDA: Video posle koga ćete shvatiti da pas NIJE igračka!

Vozilo je bilo parkirano na parkingu jednog igrališta u blizini hotela, a na poziv radnika hotela, reagovala je policija i društvo za zaštitu životinja. Došavši na lice mesta, primetili su najmanje osam maca u autu, a okolo se širio neprijatan miris izmeta.

ne radite ovo, petface

Merenjem je ustanovljeno da je visina temperature u autu bila preko 47 stepeni. Policajci su odmah otvorili suvozačeva vrata i zatekli užasno stanje unutar auta i mace bez kapi vode.

Kada su počeli da vade mačke i mačiće iz auta, izbrojali su ih 24. Svi su odmah odvedeni veterinaru na rehidrataciju i pregled, kako bi povratili snagu i što pre se oporavili.

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje!

Ustanovljeno je da je vlasnik automobila gost hotela u blizini kod je pronađeno vozilo sa macama, a protiv njega je odmah podnesena krivična prijava za zlostavljanje i zanimarivanje životinja.

Mnoge od ovih maca su već dobile svoje nove domove u kojima će dobiti odgovarajuću negu, a iz društva za zaštitu životinja se nadaju da će sve mace brzo biti udomljene i srećne u svojim novim domovima. Takođe, apeluju na ljude da ne ostavljaju svoje ljubimce u autu sa zatvorenim prozorima, čak i kada misle da će se brzo vratiti.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.