Naslovna VESTI PSI NOVI SAD – SNEŽANA: “Neka mi kažu da sam je ukrala, ALI...

NOVI SAD – SNEŽANA: “Neka mi kažu da sam je ukrala, ALI NJU NEĆE NIKO DA ZANEMARUJE!” (VIDEO)

1
nece da je zlostavlja petface

Ovo je Ava. Ava je pas manjeg rasta, preumilnih očiju i mirne naravi. Stvorenje koje ceni svaku sitnicu koja je za nju urađena. Ava je dugo živela na lancu, jer vlasnica nije u stanju ni o sebi da se brine.

-Ovu malecku devojku su primetile dve zene Jasna i Maca, kada su u privremeni smeštaj nosile dve kuce, primetile su je na hladnoći vezanu, sa štencima ispod nje… Prizor koji im je istog trenutka naterao suze na oči, istog momenta su ostale bez daha. Štenci su udomljeni, ona je ostala. Jasnin plan je bio da se Ava steriliše i da se kolko tolko reši bar jedan deo problema. Naša veterinarka je otisla po Avu i dovela je u ordinaciju, govori za Petface naša čitateljka Snežana. 

PROČITAJTE I:

ŽRTVA NESLANE ŠALE: ŽIVOG PSA ZAKOPALI u pesku sa glavom na suncu! (VIDEO)

Ava je bila prekrivrena krpeljima, buvama, krastama od ujeda. Horor. Redovnim analizama pre anestezije utvrđeno je da Ava ima srčanog crva, što znači da se ceo plan menja. Sterilizacija se stavlja sastrane i počinje borba sa srčanim crvom. Lečenje će trajati, zbog toga joj je potreban trajni smeštaj.

-Ima privremeni dom kod mene, ali zbog sve većih mojih obaveza i pored 3 moja psa ne stižem svima isto da se posvetim, što po meni nije fer. Pored svih njih imam još i glodare i guštera koji isto tako iziskuju pažnju, hranu i sve ostalo. Jasna i Maca takođe imaju previše životinja i kod sebe i po pansionima. Molim vas da podelite nasu priču da pokušamo Avi da nađemo privremeni dom ili još bolje stalni. Troškove lečenja snosimo mi. Novi Sad ili okolina, navela je za naš portal Snežana.

Ona je divan pas, umiljata, slatka, ima higijenske navike, mirna je u stanu, ne pravi haos. U početku malo reži na druge pse, posle se navikne.

-Oslobodila se malo i sad je veseljko, jedino se pomalo plaši muskaraca ne znam zašto, predpostavka da ju je neko muški tukao. Ava se u one uslove neće vratiti, neka smatraju da sam je ukrala, odgovaraću ako treba, ali pas se tamo više neće vratiti, to obećavam. Dobila je prvu vakcinu (jer nije nikad bila vakcinisana, niti čipovana) očišćena od parazita i biće ošišana, zaključila je Snežana za naš portal.

Ispravno ili ne?

petface viberPOGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽRTVA NESLANE ŠALE: ŽIVOG PSA ZAKOPALI u pesku sa glavom na suncu! (VIDEO)
Sledeći tekstZAJEČAR: PRONAĐENA JE U SMEĆU, vezana za imrpovizovani lanac, TUŽNA! (VIDEO)

1 KOMENTAR

  1. Nije čipovana = nema vlasnika! Apsolutno ispravan postupak! Bravo!
    A da je bila čipovana (ja bih bar tako postupila) prijava vlasniku zbog zanemarivanja Vet inspekciji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime