Naslovna VESTI PSI KORČULA: Nečovek ostavio psa vezanog za drvo i bez vode!

KORČULA: Nečovek ostavio psa vezanog za drvo i bez vode!

0
nečovek petface

Kakav nečovek moraš biti da uradiš ovako nešto? PItamo se svakodnevno, kada svedočimo gestovima pojedinih ljudi. Kako prenosi regionalni portal index.hr, neki nečovek ostavio je hrvatskog ovčara, vezanog za drvo, bez vode.

nečovek petface

Priča nas vodi u mesto Skrivena Luka na Lastovu. Društvo za zaštitu životinja Papagalo sa Korčule pre mesec dana dobili su dojavu o psu, hrvatskom ovčaru, koji se nalazio vezan za drvo bez vode.

JEZIVO NASILJE: Betu su vlasnici pronašli vezanu za drvo, kaišem, isečenu nožem po leđima!

Tamo je životario, vezan na metar lanca. Turisti su fotografisali psa i dojavili volonterima, no volonterka koja je krenula po njega ga više tamo nije našla. Nakon nepunih mesec dana tamo je opet novi pas. Ovaj put pas u tipu posavskog goniča, vezan teškim lancem. U njegovoj blizini se nalazi kućica i drvo masline, a oko njih samo prašnjav put i krš.

nečovek petface

Policija je obaveštena o celom slučaju i kažu da su dokumentovali i fotografisali psa, kao i da je sve prosleđeno nadležnima.

VRANJE: Marko spasio pse, vezane lancem, koji su plutali u vodi danima!

nečovek petface

Čovek koji je sve prijavio i našao psa, uputio se na mesto da vidi u kakvom je stanju pas i kak omu može pomoći, ali kako prenosi index.hr, psa tamo više nije bilo!

Pitanje je hoće li na ovom mestu uskoro biti neki drugi pas u istoj situaciji i gde je nestao ovaj. Kao i prethodni. Isti ovaj nečovek koji je ostavio te pse je već prijavljivan i poznat policiji, ali očito da nikoga nije briga. 

Foto: www.facebook.com/SklonisteKorcula/

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSARA IH JE SPASLA! Vlasniku preti 10 godina zatvora
Sledeći tekstPOVREDE KOD ZMIJE: Koliko su opasne povrede kod zmija kućnih ljubimaca?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime